deelnemers-1200-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Het STEMmingscafé met als thema: je online schroom overwinnen

Het STEMmingscafé met als thema: je online schroom overwinnen

vrijdag 29 mei 2020

Het STEMmingscafé is een wekelijkse ontmoetingsplaats die we inmiddels voor de tiende keer organiseren. De aanleiding vonden we in een van de eerste persconferenties van premier Mark Rutte die opriep om naar elkaar om te zien, te helpen en te ondersteunen.

Met het organiseren van het STEMmingscafé hebben we de daad bij het woord gevoegd. Je bent a.s. vrijdagmiddag weer welkom van 14 tot 15 uur.

Gastspreker
Het STEMmingscafé is een online plaats om te ontmoeten, verbinden, elkaar te spreken - ook over de zorgen die je in deze bijzondere tijden hebt. Maar ook een plaats om elkaar te helpen en te ondersteunen met tips, inspiratie een goede dischussie - of noem het debat.

Vrijdag 29 mei is Huibert-Jan van Roest (sprekenvoorpubliek.nl en voormalig Nederlands kampioen debatteren) gast aan de stamtafel in het STEMmingscafé. Hij zal het STEMmingscafé debat inleiden over een onderwerp dat al een paar weken in het café rondzingt: 'hoe overwin je je online schroom'. En dat in tijden dat online contacten leggen en verkopen het devies is - en ook nog wel even zal blijven. 

Je bent van harte welkom om aan te komen waaien, te luisteren en mee te debatteren over dit onderwerp en andere zaken die tijdens dit STEMmingscafé ongetwijfeld ook weer aan de orde zullen komen. Zoals ook wel blijkt uit eerdere versies van het STEMmingscafé.

Over het STEMmingscafé
Het Stemmings-café - online wel te verstaan - is geen verplichte kost om bij te wonen. Maar een vast online-moment waarop je als professional uit de maakindustrie, bouwsector en installatietechniek digitaal 'binnen kunt lopen'. Om te luisteren of het gesprek aan te gaan. Elkaar te ontmoeten of om datgene wat je in deze bijzondere tijden bezighoudt te delen.

En je hoeft er geen lid voor te zijn van STEM Industrial Marketing Association. Maar wel feeling hebben met business development, (industriële) marketing, communicatie, sales, innovatie. Ongeacht of je daar:

  • direct verantwoordelijk voor bent binnen jouw organisatie;
  • de uiteindelijke eindverantwoordelijke bent op algemeen, commercieel of financieel gebied;
  • of gewoon als 'techneut' interesse in hebt. 

Locatie
Online via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

Deelnemen?
Jouw deelname is kosteloos en vrijblijvend. Hoewel we natuurlijk hopen dat je vaker langskomt en 'blijft plakken'.  

De eerste keer vooraf aanmelden via onderstaande button is wel van belang. Dan kunnen we je een link voor deelname toezenden. Daarna ontvang je gewoon wekelijks een uitnodiging met link voor deelname. 

PS. Wil je eerst nog een lezen wat er zoal besproken is tijdens de afgelopen STEMmings-cafés? Lees dan hier ons blog over het STEMmings-café: maak je hoofd leeg, houd focus en andere zaken die besproken zijn.

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close