27 workers 1129-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

STEMmingscafé #33 - de laatste cijfers van 2020 over economie en industrie

STEMmingscafé #33 - de laatste cijfers van 2020 over economie en industrie

201002GroeiOfHandOpDeKnipvrijdag 04 december 2020

Vrijdag 4 december: alweer de eerste vrijdag van de nieuwe maand. En tevens de eerste vrijdag van de laatste maand van een roerig 2020.

Ook deze keer is David Knops gast aan de ST@Mtafel en kijken we samen met hem naar de laatste cijfers over economie en industrie in 2020.

En tevens naar de eerste cijfers rondom verwachtingen voor het nieuwe jaar waarin we hopelijk Covid-19 achter ons kunnen laten. Maar doorgaan met het STEMmingscafé.

Kom je ook (weer) aanwaaien? 


Inhoud, gezellig en informeel

Inmiddels is het STEMmingscafé uitgegroeid tot een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen, van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud. 

Voor wie
Het mooie van het STEMmingscafé is: deelname is kosteloos en je hoeft er zelfs geen lid voor te zijn van STEM Industrial Marketing Association. Maar wel een beetje feeling hebben met business development, (industriële) marketing, innovatie, communicatie en sales in een technische B2B omgeving. Ongeacht of je daar:

  • direct verantwoordelijk voor bent binnen jouw organisatie;
  • de uiteindelijke eindverantwoordelijke bent op algemeen, commercieel of financieel gebied;
  • of gewoon als 'techneut' interesse in hebt.

Waar, wanneer en hoelaat?
Het STEMmingscafé is iedere vrijdagmiddag online via TEAMS, van 13.30 tot 14.30.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Leden van STEM en deelnemers ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen lid en nog niet eerder deelgenomen? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.


Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

PS. Wil je eerst nog eens lezen hoe deelnemers het STEMmingscafé ervaren wat er zoal besproken is de afgelopen weken? Lees dan hier de reacties van deelnemers:

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close