27 workers 1129-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Training: Scoor meer leads met social selling

Training: Scoor meer leads met social selling

donderdag 28 januari 2021

Sneller en eenvoudiger in contact komen met de juiste beslissers in technische bedrijven. Dat is het doel van deze training. 

Je bent actief in marketing of sales in een technisch bedrijf en continu op zoek naar de de juiste mensen in technische bedrijven om op jullie producten/diensten aan te bieden. Maar B2B beslissers staan niet te popelen om jouw product te kopen. De bekende koude acquisitie gesprekken leveren dan ook vaak veel te weinig op.

Kom eenvoudiger in contact met beslissers in technische bedrijven.

Waarom? Omdat zo'n eerste contact toch vaak teveel als 'verkoopgesprek' ervaren wordt. En beslissers willen best wel kopen maar wel eerst goed overtuigd worden van de waarde van jouw product of dienst voor hun organisatie. 

Social selling
In contact komen met de juiste mensen binnen een organisatie vraagt dan ook de nodige voorbereidingen en geduld. En, je moet goed weten wat het probleem/de behoefte is van het bedrijf en de persoon die je wil benaderen. 

Via social media - en vooral via LinkedIn - kom je veel makkelijker aan die informatie. Doordat je ook veel sneller en eenvoudiger met de juiste personen in contact kunt komen, vertrouwen kunt winnen en zo een relatie kunt opbouwen. 

Met als eindresultaat dat het vragen om informatie over de 'the pains & gains' makkelijker is en je ook een antwoord krijgt waar je beter op in kunt haken. Maar dat vraagt wel om een gedegen aanpak via social media en een stappenplan.

Training social selling in B2B
Bij voldoende belangstelling organiseren we zo snel als mogelijk samen met Karin Muller en Marc van Waasbergen - twee specialisten op het gebied van social selling via LinkedIn - biedt STEM-imc nu een training waarin we je de structuur van dat stappenplan aanreiken en helpen uitvoeren. 

Wil je meer weten over dit programma of op de hoogte gehouden worden? Laat het ons dan weten via een app, e-mail of telefoon. Gebruik daarvoor de functie 'ik heb een vraag' van de widget in de rechteronderhoek van deze pagina.

NB. de hier genoemde datum staat nog niet vast maar geeft wel een indicatie op welke termijn we met dit programma willen beginnen. Dus meld snel je interesse of vraag meer informatie via de widget.

 

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close