schip in haven

Stem - Linking your future

Ons profiel

Masterclass Digital Marketing in technische B2B - deel 2: de dagelijkse praktijk

Masterclass Digital Marketing in technische B2B - deel 2: de dagelijkse praktijk

woensdag 15 mei

In consumenten markten is digital marketing al ver doorgevoerd. Websites, webwinkels, webcare, gebruikerscommunities maar ook data analyses en zelfs het aanbieden van 'special offers' op basis van digitale locatiegegevens in een winkelstraat of een winkel zelf wordt al veelvuldig toegepast.  Digital marketing in een technische B2B omgeving leent zich niet direct voor dit soort zaken. Maar waarvoor dan wel? 

Tweede sessie Digital Marketing tweeluik
Tijdens deze tweede sessie van dit tweeluik gaan we dieper in op aspecten van digital marketing en de betekenis ervan voor de industrieel marketeer in zijn/haar dagelijkse praktijk. Onderwerpen die we daarvoor op het oog hebben zijn: Social Media en Social Selling en de waarde ervan voor marketing & sales, Search Engine Optimization & Advertising e.d

Rogier van der Veen (Directeur Caldera Group) en Fabian van Knijff (Directeur Sigma Solutions) geven inzichten in voor technische B2B relevante trends in digital marketing en een pragmatische aanpak om de volgende dag succes te kunnen boeken.

Locatie en tijdstip
We zijn deze middag te gast bij ITSME - Raamsdonksveer. De adresgegevens volgen na aanmelding.

Aanvang 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur).

Interesse in deelname?
Voor leden is deelname gratis. 

Deelnemen aan beide masterclasses van deze tweeluik kan ook als je geen lid bent van STEM Association. Geef dan bij je aanmelding en het vak 'opmerkingen' aan dat je ook de masterclass op 13 maart deel wil nemen. Verder zijn er de volgende opties voor jouw deelname:

  1. Nog niet eerder kennis gemaakt met onze masterclasses? Dan kun je tijdens de eerste masterclass van dit tweeluik kennis komen maken zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Wil je ook de tweede masterclass van dit tweeluik bijwonen? Kies dan uit een van de volgende opties.
  2. Lid worden - kijk hier voor de mogelijkheden voor een premium lidmaatschap of een strippenkaart. Hier tref je ook een link aan naar een formulier om je als lid aan te melden.  
  3. Of de kosten te voldoen voor eenmalige deelname - deze bedragen € 175,-- (excl. btw).

« Terug

Our Phone Number: 085-104 65 36
Close