schip in haven

Stem - Linking your future

Ons profiel

Wat zijn 'the moments of thruth' voor jouw klanten? - Kennismakingsworkshop Customer Experience in B2B

Wat zijn 'the moments of thruth' voor jouw klanten? - Kennismakingsworkshop Customer Experience in B2B

Voorbeeld touchpointscyclus bij online aankoopwoensdag 11 maart

Jouw (toekomstige) klant heeft voorafgaand aan het werkelijke koopproces doorgaans al heel wat ervaringen en contactmomenten met jouw organisatie. Maar ook in de koopfase zelf en in het aftersales traject zijn er vele momenten waarop jouw klant indrukken over jouw organisatie opdoet. 

Samen met de kwaliteit, prijs en prestaties van jouw producten en diensten bepalen al deze momenten de totale beleving die de klant ervaart: de 'customer experience'. En daarbij zitten ook 'moments of truth'. Momenten die alles bepalend zijn voor het verdere verloop van de onderlinge relatie. Direct of pas in de toekomst

Introductieworkshop
Tijdens deze introductieworkshop reiken we je de basisprincipes voor het samenstellen van de 'customer journey' aan die inzicht geeft in die moments of truth'. De basis waarop je de juiste 'customer experience' voor jouw klanten en potentiële afnemers verder kunt ontwikkelen. 

Kosten en inschrijven
Deze introductieworkshop wordt door STEM Industrial Marketing Centre verzorgd in samenwerking met LinkMagazine en vindt plaats tijdens middagsessie van 16.00 tot ca. 18.00 uur bij De Ginkelse Hoeve te Drunen (de adresgegevens ontvang je na je aanmelding).  De ontvangst is vanaf 15.30 uur en natuurlijk is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje en kun je na de file naar huis.

Deelnemen is mogelijk door via de 'aanmeldbutton' het inschrijfformulier in te vullen en in te zenden. De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen € 37,50 (incl. BTW). 

NB. ben je deze keer verhindert? Geef dat dan aan op dit formuler. Dan nodigen we je voor een volgende keer uit.

« Terug

Overzicht voorgaande activiteiten > 2020

februari

maart

april

mei

juni

september

oktober

november

december

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close