deelnemers-1200-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Wat zijn 'the moments of thruth' voor jouw klanten? - Online Kennismakingssessie met Customer Experience in B2B

Wat zijn 'the moments of thruth' voor jouw klanten? - Online Kennismakingssessie met Customer Experience in B2B

Voorbeeld touchpointscyclus bij online aankoopdonderdag 09 juli

Jouw (toekomstige) klant heeft voorafgaand aan het werkelijke koopproces doorgaans al heel wat ervaringen en contactmomenten met jouw organisatie. Maar ook in de koopfase zelf en in het aftersales traject zijn er vele momenten waarop jouw klant indrukken over jouw organisatie opdoet. 

Samen met de kwaliteit, prijs en prestaties van jouw producten en diensten bepalen al deze momenten de totale beleving die de klant ervaart: de 'customer experience'. En daarbij zitten ook 'moments of truth'. Momenten die alles bepalend zijn voor het verdere verloop van de onderlinge relatie. Direct of pas in de toekomst

Introductieworkshop
Tijdens deze introductieworkshop reiken we je de basisprincipes voor het samenstellen van de 'customer journey' aan die inzicht geeft in die moments of truth'. De basis waarop je de juiste 'customer experience' voor jouw klanten en potentiële afnemers verder kunt ontwikkelen. 

Kosten, betaling en inschrijven
Deze kennismakingssessie wordt door STEM Industrial Marketing Centre online verzorgd.
Tijdstip: 9.30 tot ca. 10.30 uur.  

Deelnemen is mogelijk door via de 'aanmeldbutton' het inschrijfformulier in te vullen. Normaal bedragen kosten voor deelname aan deze workshop € 37,50 (incl. BTW).

Vanwege een anders dan anders verlopende zomerperiode bieden we je deelname aan voor een minimum bedrag van € 12,50 (incl. btw). Achteraf bepaal je of de inhoud van deze sessie je meer waard is.

De betaling verloopt via een betaalverzoek achteraf. Je ontvangt wel een btw-nota waarmee je de kosten kunt declareren.

No-show fee: heb je je aangemeld, dan nemen we aan dat je dit weloverwogen gedaan hebt. Daarom brengen we het minimum bedrag van € 12,50 (incl. btw) in rekening indien je zonder afmelding niet deelneemt of binnen 48 uur voor aanvang je deelname annuleert.  


NB. ben je deze keer verhinderd? Geef dat dan aan op dit formuler. Dan nodigen we je voor een volgende keer uit.

« Terug

Overzicht voorgaande activiteiten > 2020

februari

maart

april

mei

juni

juli

september

oktober

november

december

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close