schip in haven

Stem - Linking your future

Ons profiel

Hoe haal je meer uit een beursdeelname

Hoe haal je meer uit een beursdeelname

donderdag 12 maart

Is jouw organisatie al helemaal voorbereid op de eerstvolgende beursdeelname? Is er al een ontwerp voor de stand? Welke actie ondernemen jullie die meer bezoekers op de stand oplevert? Het succes van jullie beursdeelname vraagt namelijk de nodige voorbereidingen.

Laat je het resultaat van een beursdeelname aan toeval over?
Net zoals voor alle andere vormen van (commerciële) communicatie vergt een beursdeelname de nodige voorbereidingen. Belangrijk daarbij is dat je vooraf ook een duidelijk - maar realistisch - doel stelt en daar ook de hele beursdeelname en alle activiteiten die daar aan gekoppeld zijn aan ophangt. Willem de Vries schreef er een al eens een column over in Kunststof Magazine. De inhoud ervan is echter nog steeds van toepassing.

Lunch-workshop ter voorbereiding
In samenspraak met de redactie van Kunststof Magazine organiseren we met enige regelmaat de lunch-workshop 'Hoe haal je meer uit een beursdeelname'.

Tijdens die workshop gaan we in op de voorbereidingen voor een beursdeelname. 

Kosten
Voor deelname aan deze mini-workshop vragen we een bijdrage in de kosten van € 27,50 (excl. btw). Lezers van Kunststof Magazine en leden van STEM Industrial Marketing Association of SMEI kunnen kosteloos deelnemen.

Vooraf aanmelden via onderstaande button is wel noodzakelijk, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar tijdens deze workshop.

Locatie
Regio Eindhoven – Den Bosch; de exacte locatie geven we kort voor aanvang door.

Tijdstip
Deze (lunch)workshop organiseren we van 12.30 tot ca 14.30 uur. 

« Terug

Overzicht voorgaande activiteiten > 2020

februari

maart

april

mei

juni

september

oktober

november

december

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close