schip in haven

Stem - Linking your future

Ons profiel

Het STEMmingscafé - marktgerichtheid: de sleutel tot succes?

Het STEMmingscafé - marktgerichtheid: de sleutel tot succes?

210122Marktgerichtheid-Sleutel-tot-success-3195027_640vrijdag 22 januari

Bedrijven met een hoge mate van marktgerichtheid presteren beter dan bedrijven die meer product georiënteerd zijn. We discussiëren er deze keer over in het STEMmingscafé van vrijdag 22 janauri.

Het STEMmingscafé dé wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, sales-, innovatieprofessionals en iedereen met interesse in business development in technische B2B.

Meten is weten
Alle reden dus ook om te meten hoe het met de marktgerichtheid voor jouw technische B2B bedrijf gesteld is. Dat kan met de quick scan marktgerichtheid van STEM-imc en Universiteit Twente. Vul deze quick scan voor a.s. vrijdagmiddag in via deze link.

En deel jouw bevindingen tijdens het STEMmingscafé van a.s. vrijdag. Een mooie start van weer een inhoudelijk discussie die met de nodige gezelligheid gepaard gaat. 

Kom je ook (weer) aanwaaien en je stem laten horen?  

Inhoud, gezellig en informeel
Het STEMmingscafé is in maart 2020 gestart en inmiddels uitgegroeid tot een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen, van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Kosteloos ontdekken
Het mooie van het STEMmingscafé is: deelname is al kosteloos bij deelname aan ons eXplore programma. Daar wordt je direct deelnemer van bij aanmelding voor deelname aan het STEMmingscafé.

Waar, wanneer en hoelaat?
Het STEMmingscafé is iedere vrijdagmiddag online via TEAMS, van 13.30 tot 14.30.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma's? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.


Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

Lees hier de reacties van deelnemers:

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close