schip in haven

Stem - Linking your future

Ons profiel

Het STEMmingscafé - tendensen in tenders waar je beducht op moet zijn.

Het STEMmingscafé - tendensen in tenders waar je beducht op moet zijn.

210312Tendensen_in_aanbestedenvrijdag 12 maart

Tenders. Het ene bedrijf haalt er de ene na de andere oprdracht mee binnen. Het andere bedrijf vangt keer op keer bot. En weer andere bedrijven beginnen er maar niet eens aan. 

Maar als je dan toch meedoet aan een tender. Zorg er dan wel voor dat je weet wat de tendensen zijn en waar je rekening mee moet houden om de beste kans te maken de tender te winnen. Want steeds vaker draait het niet meer om de laagste prijs.

Manfred Roosenstein gaat daarom graag met ons de discussie aan over de tendensen in tenders en waar je op moet letten.  

Kom je ook (weer) aanwaaien en je stem laten horen?

Het STEMmingscafé: dé wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, sales-, innovatieprofessionals en iedereen met interesse in business development in technische B2B.

Inhoud, gezellig en informeel
Het STEMmingscafé is een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen. Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Kosteloos ontdekken
Het mooie van het STEMmingscafé: ddeelname is inbegrepen bij ons kosteloze eXplore programma. Daar word je direct deelnemer van bij aanmelding voor deelname aan het STEMmingscafé. 

Waar, wanneer en hoelaat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma's? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.


Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

Lees hier de reacties van deelnemers:

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close