_DEF1648-2-Edit

Stem - Linking your future

Ons profiel

STEMmingscafé #29 - over de stand van zaken in economie en technische B2B

STEMmingscafé #29 - over de stand van zaken in economie en technische B2B

201023KlaagzangMarketingvrijdag 06 november

We leven in roerige tijden. En ook technische B2B bedrijven beginnen steeds meer de gevolgen van de Covid-19 crisis te voelen. Dat toont onderzoek onder FME-leden aan.

Over dat onderzoek en andere recente cijfers rondom economie en technische B2B gaan we in gesprek met David Knops die weer als gast aan de ST@Mtafel aanschuift.

Daarbij gaan we ook zeker op zoek naar mogelijkheden om deze inmiddels ook economische crisis, het hoofd te bieden. Want laten we er geen klaagzang van maken maar de zaken eens omdraaien.

Juist nu kijken hoe je stappen kunt zetten om de waardepropositie van je bedrijf aan te passen aan de situatie die je na de corona-crisis verwacht.

Kom ook (weer) aanwaaien en laat je stem horen!

Inhoud, gezellig en informeel
Inmiddels is het STEMmingscafé uitgegroeid tot een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen, van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud. 

Voor wie
Het mooie van het STEMmingscafé is: deelname is kosteloos en je hoeft er zelfs geen lid voor te zijn van STEM Industrial Marketing Association. Maar wel een beetje feeling hebben met business development, (industriële) marketing, innovatie, communicatie en sales in een technische B2B omgeving. Ongeacht of je daar:

  • direct verantwoordelijk voor bent binnen jouw organisatie;
  • de uiteindelijke eindverantwoordelijke bent op algemeen, commercieel of financieel gebied;
  • of gewoon als 'techneut' interesse in hebt.

Waar, wanneer en hoelaat?
Het STEMmingscafé is iedere vrijdagmiddag online via TEAMS, van 13.30 tot 14.30.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Leden van STEM en deelnemers ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen lid en nog niet eerder deelgenomen? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.


Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

PS. Wil je eerst nog eens lezen hoe deelnemers het STEMmingscafé ervaren wat er zoal besproken is de afgelopen weken? Lees dan hier de reacties van deelnemers:

« Terug

Overzicht voorgaande activiteiten > 2020

februari

maart

april

mei

juni

september

oktober

november

december

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close