_DEF1648-2-Edit

Stem - Linking your future

Ons profiel

Behaal meer resultaat met beter inzicht in bestaande klanten (online introductieworkshop)

Behaal meer resultaat met beter inzicht in bestaande klanten (online introductieworkshop)

dinsdag 07 juli

Weet je welke klanten bijdragen aan de winst van de organisatie? En welk percentage van jouw bestaande klanten niet bijdraagt aan de winstgevendheid van het bedrijf? Inzicht in het klantenbestand biedt uitzicht op het realiseren van meer resultaat (afzet/omzet en marge) bij bestaande afnemers.

Want: het kost nog altijd tien keer meer tijd, geld en moeite om een nieuwe klant te werven dan een klant te behouden.

Online introductie-workshop
Tijdens deze introductie-workshop krijg je de uitgangspunten van de klantpiramide aangereikt en hoe deze inzicht verschaft over de opbouw van jouw klantenbestand. Een eerste stap om meer resultaat uit bestaande klanten te halen.

Kosten en inschrijven
Kom daarom kennismaken met de principes van de klantpiramide tijdens deze introductie-workshop. We verzorgen deze workshop deze keer online van 09.30 tot ca. 10.30 uur. 

Deelnemen is mogelijk via de 'aanmeldbutton'. De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen normaal € 49,-- (excl. btw). Maar vanwege alle maatregelen die genomen zijn en de situatie waarin veel bedrijven en ondernemers nu verkeren, kun je kosteloos deelnemen met de code CRN20klantinzicht. NB. de annuleringsvoorwaarden zijn niet van toepassing op deze kosteloze kennismakingsworkshop.

NB. Ben je op de genoemde datum verhinderd? We herhalen deze sessie deze zomer nog een aantal keer. Geef daarom op dit formuler je interesse door voor een andere datum. Dan nodigen we je voor een volgende keer uit.

« Terug

Overzicht voorgaande activiteiten > 2020

februari

maart

april

mei

juni

juli

september

oktober

november

december

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close