schip in haven

Stem - Linking your future

Ons profiel

Was het een echte Koningsdag of toch meer een woningsdag? - Inspiratiemail #7

Was het een echte Koningsdag of toch meer een woningsdag? - Inspiratiemail #7

210416DoingTheRightThing-CommunityActiewoensdag 28 april 2021

Het was prima weer op Koningsdag. Wat dat betreft was het best wel een echte Koningsdag. Maar door de nog steeds geldende corona-maatregelen was het toch nog een beetje 'Woningsdag'? Maar hopelijk heb je je wel goed vermaakt al was het zonder de bekende Koningsdagtradities.

Eén traditie houden wij overigens in ere: onze 'Woningsdag online kleedjesactie'. Want we zijn vorig jaar nog niet alle boeken kwijtgeraakt die niet meer de jongste zijn. Maar in onze optiek wel de moeite waard om te lezen.

Ook de moeite waard om te lezen: het eerste deel van het blog van Ton Oosterwijk. Inmiddels een trouwe gast tijdens het wekelijkse STEMmingscafé

Dat blog is gebaseerd op zijn inleiding op de discussie tijdens het STEMmingscafé van vrijdag 16 april over het boek van Prof. Arjo Klamer: Doing the right thing, a value based economy. En gaat over nieuwe perspectieven voor economie en (B2B) marketing. 

Vrijdag 23 april kreeg die presentatie en discussie een vervolg in het STEMmingscafé. Ton Oosterwijk schreef er een blog over in twee delen:

  1. Een introductie op het boek Doing the Right Thing en een nadere toelichting op wat Arjo Klamer bedoelt met 'a value based economy;

  2. Het tweede deel over de verschillende waarden die in een value based economy van belang zijn en een vertaling naar ieders dagelijkse praktijk hiervan.

Wil je overgigens vaker inspiratie hierover opdoen? Of over andere zaken die met Business Development in een technische B2B omgeving te maken hebben? Meld je dan aan voor één van onze (kosteloze) online inspiratiesessies over business development die we de komende tijd weer organiseren.

En overweeg je zelfs deelname aan het eXplain/eXpand programma van STEM Community? Meld je dan uiterlijk 30 april aan. Dan doen we je het boek 'Doing the Right thing' cadeau. 

Met vriendelijke groet.

Maarten van der Boon & Willem de Vries

PS. Heb je vragen die je een keer persoonlijk wilt stellen? Neem dan gerust per mail contact met ons op. Of bel: 06-204 275 84.

En verder in deze inspiratie-mail............

...weer wat berichten over economie en industrie

Business Development in technische B2B:

ontdek er meer over, ontwikkel jezelf en ontplooi jouw bedrijf!

We helpen je graag bij de business development-activiteiten van jouw technische B2B bedrijf. Zowel op het gebied van (industriële) marketing, communicatie, innovatie als sales. 

Daarvoor bieden we je ook de komende weken weer verschillende mogelijkheden om inspiratie of kennis op te doen.

Voortaan ook als eerst op de hoogte?
Dit bericht is een integrale weergave van onze twee wekelijkse inspiratiemail. Wil je voortaan ook als eerste op de hoogte zijn van zaken die spelen rondom business development en de rol van marketing, sales, communicatie en innovatie in technische B2B?

Meld je dan via de widget aan voor ons eXplore progamma. Dan ontvang je voortaan dit bericht direct in je mailbox en kun je ook deelnemen aan diverse kosteloze inspiratiesessie van STEM-imc.

« Terug

Nieuwsarchief > 2021

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close