_DEF1648-2-Edit

Stem - Linking your future

Ons profiel

Bereid je voor op een onvoorspelbare toekomst door scenario planning

Bereid je voor op een onvoorspelbare toekomst door scenario planning

UnpredictableFuturedonderdag 07 november 2019

De toekomst is niet voorspelbaar en dat zal altijd zo blijven. Maar dat wil niet zeggen dat je maar moet afwachten wat je overkomt. Bedrijven die in goede tijden floreren en in slechte tijden het goed kunnen volhouden hebben aan scenario planning gedaan waardoor ze weerstand kunnen bieden aan tegenvallende marktomstandigheden of hyper-concurrentie.

Kom naar deze kennismakingsworkshop Scenario planning en leer wat het voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.

Door middel van scenario planning kunnen strategieën ontwikkelt worden waardoor bedrijven slagvaardiger worden: nu en in de toekomst. Ook krijgt het bedrijf beter inzicht in hoe sterk of kwetsbaar het eigenlijk is.

Als je wil weten wat scenario planning inhoudt en hoe je er pragmatisch mee om kan gaan in jouw bedrijf dan is deze workshop echt iets voor jou. Bob Rietveldt voormalig directeur van het succesvolle offshore ontwerpbureau Ulstein Sea of Solutions laat vanuit praktijkvoorbeelden uit de olie en gas industrie zien hoe aan scenario planning wordt gedaan en hoe het uitgevoerd wordt.

Snelle veranderingen vragen om actie
Aangezien de wereld de komende 15 jaar sneller gaat veranderen dan de afgelopen 40 jaar kan een bedrijf niet pro-actief zijn zonder scenario planning.


Locatie:  regio Haaglanden (adresgegevens volgen na je aanmelding)
Aanvang: 15.30 uur

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close