schip in haven

Stem - Linking your future

Ons profiel

Proefcollege Industrial Business Marketing & Sales

Proefcollege Industrial Business Marketing & Sales

Proefcollegedonderdag 28 juni 2018

Wil je meer weten over de rol van Marketing & Sales in technische B2B? En overweeg je een opleiding hierover te volgen? Kom dan kennismaken en ervaren of onze opleiding Industrial Business Marketing & Sales past bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Proefcollege
Tijdens dit proefcollege gaan we in op het toenemende belang van marketing voor technische B2B bedrijven. We maken de verschillen met consumenten-marketing duidelijk. Laten je ervaren dat marketing in een B2B omgeving een vak apart is. En wat de kenmerken van industrial markerting zijn.
Aan de hand van praktijkvoorbeelden gaan we daarbij wat dieper in op aspecten als waardecreatie en servitization en hoe je kunt transformeren van een 'goods dominant logic naar service dominant logic' organisatie.

Programma
18.45 - 19.30 uur - Inloop
19.30 - 20.00 uur - Informatie over STEM Industrial Marketing Centre
20.00 - 21.30 uur - Proefcollege Industrial Business Marketing
21.30 - 22.00 uur - Napraten 

Aan het eind van deze meeting is er ook voldoende gelegenheid om met ons van gedachte te wisselen over de aansluiting van deze opleiding bij jouw dagelijkse praktijk en persoonlijke ontwikkeling.

Locatie
We organiseren dit proefcollege in samenwerking met LinkMagazine bij De Ginkelse Hoeve te Drunen (de adresgegevens ontvang je na je aanmelding).

Deelnemen?
Je deelname aan dit proefcollege is uiteraard kosteloos en zonder verdere verplichtingen. We stellen het wel op prijs als je je vooraf aanmeldt voor deelname.

NB. we verzorgen in de middaguren van donderdag 28 juni de (gratis) mini-workshop; Hoe haal ik meer uit mijn beursdeelname'. Misschien vind je dit ook een interessant onderwerp en kun je jouw deelname aan het proefcollege in de avonduren combineren met deelname aan deze workshop. Wij zorgen er tussendoor voor dat je ook een broodje kunt eten.  Meer informatie en om je hiervoor aan te melden vind je hier.

« Terug

Our Phone Number: 0851046536
Close