man kijkt naar fabriek

Stem - Linking your future

Ons profiel

Haal meer rendement uit bestaande klanten (gratis online inspiratiesessie)

Haal meer rendement uit bestaande klanten (gratis online inspiratiesessie)

210421Klantpiramide_LIwoensdag 16 juni 2021

Weet je welke klanten bijdragen aan de winst van de organisatie? En welk percentage van jouw bestaande klanten niet bijdraagt aan de winstgevendheid van het bedrijf? Inzicht in het klantenbestand biedt je uitzicht op meer rendement en resultaat bij bestaande afnemers. 

Want: het kost nog altijd tien keer meer tijd, geld en moeite om een nieuwe klant te werven dan een klant te behouden. En een beter klantinzicht levert tevens meer afzet, omzet en marge op. Dubbele winst dus.

Laat je ispireren
Tijdens deze inspiratiesessie krijg je de uitgangspunten van de klantpiramide aangereikt en hoe deze je inzicht geeft over de opbouw van jouw klantenbestand. Een eerste stap om meer resultaat uit bestaande klanten te halen.

Laat je tijdens deze sessie inspireren om met de principes van de klantpiramide aan de slag te gaan. We verzorgen deze online van 09.10 tot ca. 10.15 uur.

Deelnemen?
Interesse om deel te nemen? Laat het ons weten via de 'aanmeldbutton'. Dan sturen we je tijdig jouw deelnamelink.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Er zijn dan ook geen annuleringsvoorwaarden van toepassing. Vroegtijdig afmelden als je toch niet deel kunt nemen, stellen we wel heel erg op prijs.

NB. Ben je op de genoemde datum verhinderd? We herhalen deze sessie met regelmaat. Geef daarom op dit formuler je interesse door voor een andere datum. Dan nodigen we je voor een volgende keer uit.

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close