deelnemers-1200-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Hoe komt u achter de waarde van marketing voor uw organisatie...

Hoe komt u achter de waarde van marketing voor uw organisatie...

190221ClassifictatieIndustriëleServicesdonderdag 28 februari 2019

Zelf moest hij zich afmelden voor de masterclass over de meerwaarde van servitization voor de maakindustrie. Maar hij vroeg wel of stagiaire Anne deel mocht nemen. Natuurlijk, want leden van STEM Industrial Marketing Association mogen zich altijd door een collega/stagiair of relatie laten vervangen. ‘Maar zou ze dan wel een blog willen schrijven over deze masterclass?’, was mijn tegenvraag. Immers: haar stage was vooral gericht op contentmarketing.

Een mooie oefening voor haar en gelijk een nieuw blog voor STEM over een waardevolle masterclass over een relevant onderwerp voor bedrijven in de maakindustrie, zoals Anne in haar slotalinea schrijft: ‘Wat me vooral opviel was dat servitization niet simpelweg het aanbieden van veel extra service omvat, maar echt een andere manier van denken is. Ik vond het een erg waardevolle masterclass en heel relevant voor mensen uit bedrijven in de maakindustrie.’ Lees hier het hele blog van Anne van den Heuvel.

Kom gerust eens kennismaken
Wil je zelf - of een collega - een keer ervaren wat de waarde van marketing is voor een technische organisatie? Kom dan eens kennismaken met marketing topics voor technische B2B bedrijven tijdens sessies die we daar speciaal voor organiseren en hier voor je uitgelicht hebben. Of kijk in onze agenda met een compleet overzicht van opleidingen, workshops, masterclasses en kennismakingssessies met het vakgebied industrial marketing via onderstaande buttonMet vriendelijke groet,
STEM Industrial Marketing Centre


Willem de VriesPS. De masterclass over de meer waarde van servitization voor de maakindustrie gemist? Lees dan het blog van Anne van den Heuvel: Servitization – meer dan extra services. Of neem gerust per e-mail of telefoon (06 204 275 84) contact op om eens een keer te sparren over dit onderwerp en de businesskansen voor jouw organisatie.

Voortaan ook als eerst op de hoogte?
Dit bericht is een integrale weergave van ons twee wekelijkse nieuwsbericht. Wil je voortaan ook als eerste op de hoogte zijn van zaken die spelen rondom de maakindustrie, marketing, sales en innovatie in technische B2B? Meld je dan hieronder aan voor ons nieuwsbericht. Je ontvangt het dan in je eigen mailbox.

Ja, ik blijf graag op de hoogte van B2B Business Development

« Terug

Nieuwsarchief > -1

« Vorige Volgende »

Geen berichten gevonden

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close