deelnemers-1200-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Hoe marktgericht is uw (technische) B2B bedrijf?

Hoe marktgericht is uw (technische) B2B bedrijf?

donderdag 02 mei 2019

Uit literatuurstudies en andere bronnen blijkt dat bedrijven in de maakindustrie vaak meer product- dan marktgericht zijn. Is dat zo? Dat is de vraag die we vanuit STEM  Industrial Marketing Centre in samenwerking met de Univesiteit Twente (UT) willen onderzoeken. En daarvoor hebben we Lea Möllering - student business marketing aan de UT - bereid gevonden haar master scriptie op dit vraagstuk te baseren. 

Vandaag start haar onderzoek naar de mate van marktgerichtheid in de maakindustrie. In het najaar van 2019 rond zij haar masterstudie af en maken we de resultaten bekend. Tijdens een extra masterclass presenteert Lea Möllering haar bevindingen. Dit onderzoek wordt vanuit de UT begeleid door Dr. Raymond Loohuis (Senior docent strategische marketing & servitisation UT).

Zelf leren van dit onderzoek?
Je kunt ook zelf direct wijzer worden van dit onderzoek. Want als je na het invullen jouw e-mailadres invult, ontvang je:
- met enkele dagen een eerste indicatie over de mate van marktgerichtheid van jouw technische B2B bedrijf;
- in het najaar een benchmark over de marktoriëntatie van jouw bedrijf ten opzichte van andere deelnemers - bij voldoende response ook in jouw sector;
- een uitnodiging om deel te nemen aan een speciale masterclass waarbij de resultaten van dit onderzoek centraal staan.

Benieuwd naar de mate van marktgerichtheid van jouw B2B-bedrijf? Neem dan via onderstaande button direct deel aan dit onderzoek.

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close