deelnemers-1200-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Een stemmige jaarwisseling en een vlammend 2020!

Een stemmige jaarwisseling en een vlammend 2020!

maandag 30 december 2019

Voor de meeste technische bedrijven was 2019 een jaar van topdrukte. We wensen iedereen dan ook een beetje rust zo aan het einde van het jaar maar bovenal: een stemmige jaarwissling. En ondanks berichten over een wat gedoofde economische groeieen vlammend 2020.

Vanuit STEM Industrial Marketing Centre stoken we daarvoor ook komend jaar het marketing-, sales- en innovatievuur in je op, onder meer met:

IBMS: Kennis en praktijk gebundeld
Al ruim dertig jaar verzorgt STEM opleidingen op het gebied van industriële marketing. In de loop van de jaren is deze opleiding mee geëvolueerd met ontwikkelingen in de maakindustrie, bouwsector, installatietechniek en het marketingvak zelf. De uitgangspunten zijn hetzelfde gebleven: het verkrijgen van inzicht in wat voor afnemers nu precies waarde is en op basis hiervan waardeproposities ontwikkelen en leveren.

Alleen is gebleken dat het implementeren van relevante waardeproposities nog niet zo eenvoudig is. En daarom bieden we vanaf de eerstvolgende cyclus van dit programma een begeleidingstraject aan. Dit als aanvulling op de modules waarin deelnemers kennis vergaren op het gebied van industriële marketing, sales en innovatie.

Op deze wijze helpen we deelnemers het vuur dat we tijdens de zes modules bij hen met kennis aangewakkerd hebben, intern ook brandend te houden door te helpen deze in de praktijk toepasbaar te maken. Waardoor deelnemers en hun organisatie niet alleen in 2020 maar ook in de jaren daarna blijven vlammen.

Meer weten over de opleiding Industrial Business Marketing & Sales en het daaraan gekoppelde begeleidingsprogramma? Kom dan dinsdag 14 januari naar het proefcollege van dit programma, vraag meer informatie aan via dit mailbericht of bel met Willem de Vries: 06 204 275 84

We wensen je een stemmige jaarwisseling en een vlammend 2020
STEM Industrial Marketing Centre


Maarten van der Boon & Willem de Vries

Voortaan ook als eerst op de hoogte?
Dit bericht is een integrale weergave van ons twee wekelijkse nieuwsbericht. Wil je voortaan ook als eerste op de hoogte zijn van zaken die spelen rondom de maakindustrie, marketing, sales en innovatie in technische B2B? Meld je dan hieronder aan voor ons nieuwsbericht. Je ontvangt het dan in je eigen mailbox.

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close