_DEF1648-2-Edit

Stem - Linking your future

Ons profiel

Hoe laat jij jouw bedrijf vlammen dit jaar?

Hoe laat jij jouw bedrijf vlammen dit jaar?

woensdag 01 januari 2020

Dit jaar zijn er zelfs 366 dagen waarop we jouw vragen over (industriële) marketing kunnen beantwoorden. Direct, omdat je een brandende vraag van hebt hoe je jouw technische bedrijf laat vlammen dit jaar. Stel hem gerust aan Maarten van der Boon of Willem de Vries.

Want we willen dit jaar nog meer inspelen op de vragen die er leven bij mensen die werkzaam zijn in technische bedrijven. Voor technische vragen moet je overigens niet bij ons zijn. Wel voor vragen die met de afstemming van de business van jouw technische B2B bedrijf te maken hebben met bestaande en toekomstige afnemer: business development dus.

En dan maakt het voor ons niet uit of dat jouw bedrijf in de maakindustrie, installatietechniek of bouwsector is; zolang het maar om een technisch B2B-edrijf gaat. Hoewel de sectoren elk wel hun eigen kenmerken hebben, zijn er wat de vraagstukken die met business development te maken hebben heel wat overeenkomsten.

Want hoe je het ook wendt of keert, business development gaat in iedere sector over de assen van producten/diensten of die van markten/afnemers. Over welke as wil jij jouw bedrijf laten groeien? En welke vraag heb je daarbij? 

Stel je vraag ook als die wat algemener van aard is over business development in een technische B2B-omgeving. Want we zoeken ook continu naar onderwerpen om blogs of artikelen over te schrijven. En jouw vraag kan daar juist een mooie inspiratiebron voor zijn.

We wensen je in ieder geval een mooi en gezond nieuwjaar en zakelijk gezien een vlammend 2020!

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close