schip in haven

Stem - Linking your future

Ons profiel

Klantervaringen van B2B bedrijven blijven achter op die van B2C.

Klantervaringen van B2B bedrijven blijven achter op die van B2C.

200105CustomerFirst-Vijf_Customer_servicetrendszondag 05 januari 2020

De klantervaringen bij B2B bedrijven achterblijft op die van B2C en dat merkt de B2B-klant echt wel!

Vandaag wijzen we graag op een artikel dat recent in CustomerFirst! is verschenen. Het gaat over dé vijf servicetrends van 2020. De laatste van die vijf trends verwijst rechtstreeks naar het toegenomen belang van aandacht voor klantervaringen. Die in de B2B-wereld overigens achterblijven op die in B2C-sectoren. Maar, zo schrijft de redactie van CustomerFirst! terecht: mensen in B2B bedrijven hebben ook ervaringen als consument in hun persoonlijk leven. En merken dus echt wel de verschillen in klantbeleving.

Deze vijf servicetrends zijn van de hand van Blake Morgan (CX-expert en auteur van ‘The Customer of the Future’) die er recent in Forbes over publiceerder. Het artikel in CustomerFirst is een samenvatting daarvan en zeker het lezen waard. De overpeinzingen richting de eigen organisatie misschien nog wel waardevoller voor de wijze waarop je jouw (technische) B2B bedrijf in 2020 - en daarna - wil laten vlammen.

Want bedrijven - ook B2B - die 'de nadruk leggen op een goede klantervaring stimuleren innovatie en onderscheiden zich van de concurrentie'. Alles staat of valt met een marktgerichte houding binnen een bedrijf. En daar gaat het impliciet ook over in dit artikel.

Alle reden dus om de marktgerichtheid van jouw B2B-bedrijf eens te meten. Je weet het in 10 minuten en doet mee aan onderzoek van Twan Ophof: https://lnkd.in/eiGG4cS

Bron: CusotmerFirst! - 2020's vijf customer servicetrends

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close