man kijkt naar fabriek

Stem - Linking your future

Ons profiel

Yes, we mogen weer!

Yes, we mogen weer!

donderdag 16 januari 2020

In de tweede week van januari vonden we dat de tijd weer rijp was om ons ritme met tweewekelijkse nieuwsberichten op te pakken. Want na het 'Kerstreces' dat inmiddels in Nederland gemeengoed lijkt te zijn geworden, is iedereen inmiddels toch wel weer aan de slag. Vandaar: Yes, we mogen weer. Lees hier het hele bericht.

STEM nieuwsbericht week 2-2020

We moesten ons even inhouden. Want we wilden voorkomen dat dit nieuwsbericht in een overvolle mailbox terecht zou komen.

Maar yes, we mogen weer na Kerst en Oud & Nieuw! En jij ook, want de eerste werkweken in het nieuwe jaar zitten er inmiddels al weer op.


Aankomende masterclasses

In die week was er een voorbereidend gesprek over de masterclass op 19 mei. En over die masterclass gesproken, dat is de tweede van de vier van dit jaar waarin we ingaan op mythes rond (industriële) marketing.

Via de links tref je meer informatie aan en kun je je ook aanmelden. Ook als je een keer (gratis) kennis wil komen maken.


Lid worden met extra voordeel
Of overweeg om lid te worden van STEM Association. Dé community voor marketing, sales en innovatie professionals in de industrie. Doe je dat uiterlijk 31 januari dan ontvang je naast een prijsvoordeel ook nog een marketingboek naar keuze uit de lijst met genomineerden van de PIM Marketingliteratuurprijs. En ben je ook welkom bij de round tables van onze samenwerkingspartner SMEI.


Blog masterclass relatie marktgerichtheid en servitization
Jopie Bijl is naast lid van STEM Association, marketingcommunicatie-expert en gastblogger. Over de masterclass van 19 november schreef ze het blog: Service in de maakindustrie – ondergeschikt of onderscheidend vermogen?


Overige activiteiten
Naast de masterclasses organiseren we ook dit jaar weer diverse workshops en opleidingen rond marketing, sales en/of innovatie voor technische B2B bedrijven, zoals:

Of bekijk volledige overzicht van aankomende activiteiten via onderstaande button.

Met vriendelijke groet,
STEM Industrial Marketing Centre


Maarten van der Boon & Willem de Vries

Voortaan ook als eerst op de hoogte?
Dit bericht is een integrale weergave van ons twee wekelijkse nieuwsbericht. Wil je voortaan ook als eerste op de hoogte zijn van zaken die spelen rondom de maakindustrie, marketing, sales en innovatie in technische B2B? Meld je dan hieronder aan voor ons nieuwsbericht. Je ontvangt het dan in je eigen mailbox.

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close