schip in haven

Stem - Linking your future

Ons profiel

Dagelijkse praktijk nog meer centraal tijdens vernieuwde IBMS-opleiding

Dagelijkse praktijk nog meer centraal tijdens vernieuwde IBMS-opleiding

donderdag 23 januari 2020

Recent hebben we onze opleiding Industrial Business Marketing & Sales nog een tegen het licht gehouden en geoptimaliseerd. 

De kennis die deelnemers opdoen verbinden we nu nog beter met hun dagelijkse praktijk. Ook door een begeleidingstraject aan de opleiding te koppelen. Daarbij coachen we deelnemers bij het uitwerken van hun praktijkcase en de implementatie daarvan.

Begeleidingstraject
Uit ervaring en onderzoek weten we dat het omzetten van kennis die deelnemers tijdens een opleiding opgedaan hebben naar hun dagelijkse praktijk, niet eenvoudig is. Enerzijds vraagt de waan van de dag weer veel aandacht en is er minder tijd om aan een case te werken.

En hoewel je de nodige kennis hebt opgedaan tijdens deze opleiding, sta je er vaak toch alleen voor om de case verder uit te werken en te implementeren. Het gevolg: je weet wel meer over industriële marketing maar in de praktijk blijft het effect van die kennis te beperkt.  Daarom bieden vanaf de eerstvolgende cyclus een coachingstraject van 20 maanden aan dat direct start na de zesde module. 

Twee opties
Je kunt nog steeds de alleen de opleiding volgen. De begeleiding van jouw praktijkcase bieden we dan ook optioneel aan. 

Daarbij coachen we je bij zowel de uitwerking van jouw praktijkcase als de implementatie daarvan. Wanneer je direct bij aanmelding intekent voor dit coachingstraject kun je kiezen voor twee opties:

a. Direct alle kosten voldoen voor aanvang van de opleiding

b. Een abonnementsvorm.

Meer weten
Wil je daar meer over weten over deze opleiding en het begeleidingsprogramma?
Kom dan naar het proefcollege dat we binnenkort verzorgen.

Meer informatie is natuurlijk ook te vinden op de website.
Of neem gerust contact op om af te stemmen of deze opleiding en het aanvullende begeleidingstraject past bij jouw ontwikkeling.

Stuur daarvoor een mailbericht of bel Willem de Vries: 06 204 275 84

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close