_DEF1648-2-Edit

Stem - Linking your future

Ons profiel

Nieuwsbericht #2 gaat over zaken waar iemand van wakker kan liggen - juist ook zakelijk.

Nieuwsbericht #2 gaat over zaken waar iemand van wakker kan liggen - juist ook zakelijk.

donderdag 30 januari 2020

Tijdens een intensief gesprek dat we intern recent hadden kwam de vraag weer eens knalhard naar voren: weten we eigenlijk wel waar jij business-wise van wakker ligt?

Laat het gerust eens weten. Dat kan met een comment via de link naar de post hierover op LinkedIn of een persoonlijk bericht via e-mail. Je krijgt zonder meer een reactie. En wij kunnen er ook van leren en daarmee onze programma’s beter op jouw vraagstukken afstemmen. Alvast dank voor je input.


En jouw klant?
Weet jij overigens waar jouw klant van wakker ligt? En welke oplossing je aan moet bieden? Want klanten hebben geen behoefte aan producten. Wel aan oplossingen voor de problemen waar ze tegenaan lopen. Je leest er meer over in een recent blog van Willem de Vries >

Ook centraal bij opleiding
De zoektocht naar het werkelijke probleem van een klant vraagt overigens nog wel wat spitwerk. En daarom besteden we ook de nodige aandacht hieraan tijdens de opleiding Industrial Business Marketing & Sales. Die we recent weer eens tegen het licht gehouden hebben en geoptimaliseerd.

Hoe we de kennis die deelnemers opdoen nog beter aan hun dagelijkse praktijk verbinden, lees je hier meer over >


Ook op andere manieren
Naast deze opleiding bieden we ook andere programma’s aan waarmee je jouw kennis kunt verrijken. Want ook dit voorjaar organiseren we weer diverse workshops en masterclasses rond marketing, sales en/of innovatie voor mensen in technische B2B bedrijven. Je vindt ze allemaal in ons overzicht met aankomende activiteiten via onderstaande button. Daarnaast lichten we er een paar voor je uit:PS. De Masterclasses vormen een waardevol onderdeel van het lidmaatschap van STEM Association, zoals ook blijkt uit reviews die leden hebben gegeven. Als je nog niet eerder kennisgemaakt hebt met deze community voor marketing, sales en innovatieprofessionals in technische bedrijven, kan dat altijd een keer. Maar als je vóór 19 maart lid wordt, ontvang je € 75,-- korting voor de workshop 'Ontdek de betekenis van waarde met LEGO® SERIOUS PLAY® - naast deelname aan de masterclasses en overige ledenvoordelen.

Met vriendelijke groet,
STEM Industrial Marketing Centre


Maarten van der Boon & Willem de Vries

Voortaan ook als eerst op de hoogte?
Dit bericht is een integrale weergave van ons twee wekelijkse nieuwsbericht. Wil je voortaan ook als eerste op de hoogte zijn van zaken die spelen rondom de maakindustrie, marketing, sales en innovatie in technische B2B? Meld je dan hieronder aan voor ons nieuwsbericht. Je ontvangt het dan in je eigen mailbox.

 

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close