schip in haven

Stem - Linking your future

Ons profiel

Nog meer annuleringen door aangescherpte maatregelen Coronavirus - en toch gaan we door!

Nog meer annuleringen door aangescherpte maatregelen Coronavirus - en toch gaan we door!

dinsdag 24 maart 2020

Maandag 23 maart heeft de Nederlandse overheid aangescherpte maatregelen genomen om de verspreiding van het Coronavirus te beteugelen. 

Deze maatregelen treffen ook de door ons geplande (fysieke) bijeenkomsten voor workshops, trainingen/opleidingen, masterclasses en overige activiteiten. Deze hebben we dan ook tot en met 1 juni geannuleerd. 

Interesse in deelname? Laat het ons weten
Alle geplande programma's staan nog wel online in onze agenda. Dit omdat we iedereen de gelegenheid willen geven om haar/zijn belangstelling voor deelname kenbaar te maken. 

En, omdat we op de achtergrond hard bezig zijn om een aantal activiteiten online door te laten gaan. Zoals de masterclass van 19 mei en een variant op de LEGO® SERIOUS PLAY® sessie met Maarten van der Boon, waarbij je met deze methode ontdekt wat de betekenis van waarde is.

Meld daarom je interesse bij een programma waarvoor je interesse hebt. Je ontvangt dan vanzelf een bericht over het betreffende programma.

Het STEMmingscafé
Tevens zijn we een nieuw initiatief gestart. Een online ontmoetingsplaats, uitlaapklep, een plaats om ervaringen te delen en inspiratie op te doen: het STEMmingscafé. Dinsdag 24 maart organiseerden we de eerste sessie voor een stemmingspeiling onder leden van STEM Industrial Markerting Association. Je hoeft echter geen lid te zijn om ook deel te kunnen nemen. Lees er hier meer over en vul het aanmeldingsformulier in voor deelname >

Neem gerust contact op
Heb je vragen over een programma, wil je meer weten over het online doorgaan ervan of over het STEMmingscafé? Neem dan gerust contact met ons op en bel: 06 204 275 84 of stuur een e-mail.

 

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close