schip in haven

Stem - Linking your future

Ons profiel

Nieuwsbericht #7 - Vanuit huis zaken doen: is je waardepropositie wel online-proof?

Nieuwsbericht #7 - Vanuit huis zaken doen: is je waardepropositie wel online-proof?

SmartphoneEnTekenmaterialen-deathtostock-KLmaandag 20 april 2020

Half maart ging Nederland voor een belangrijk deel op slot. Maakbedrijven werkten voor zover mogelijk door of namen maatregelen om binnen de regels van social distancing weer van start te kunnen gaan. Maar wie thuis kon werken ging vooral digitaal aan de slag. En dat bracht Willem de Vries bij de vraag voor zijn blog: ‘Hoe online-proof is uw waardepositie’.

Ondersteunen
Het bracht ons ook bij de vraag: en die van STEM-imc zelf dan? Want al begin maart werden we geconfronteerd met annuleringen van fysieke bijeenkomsten. Moesten we zelf ook al onze opleidingen en workshops annuleren en ons herbezinnen: ‘hoe nu – digitaal – verder’?

Inmiddels zijn we met een aantal initiatieven gestart om professionals en managers in de bouw, installatietechniek en maakindustrie te helpen en ondersteunen waar dit kan. Zoals met:

 

Met vriendelijke groet en graag tot ziens bij een van onze online activiteiten.

 

 

Maarten van der Boon & Willem de Vries.

Voortaan ook als eerst op de hoogte?
Dit bericht is een integrale weergave van ons twee wekelijkse nieuwsbericht. Wil je voortaan ook als eerste op de hoogte zijn van zaken die spelen rondom de maakindustrie, marketing, sales en innovatie in technische B2B? Meld je dan hieronder aan voor ons nieuwsbericht. Je ontvangt het dan in je eigen mailbox.

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close