_DEF1648-2-Edit

Stem - Linking your future

Ons profiel

Nieuwsbericht #10: Primeurs, info en activiteiten waar je wijzer van wordt

Nieuwsbericht #10: Primeurs, info en activiteiten waar je wijzer van wordt

200526Krantenknipsel-Pag1-Artikel_servitization1280breedwoensdag 27 mei 2020

Deze keer in ons nieuwsbericht een aantal primeurs. Maar bovenal activiteiten en info waar je wijzer van wordt en je voordeel mee kunt doen.

Marktgerichtheid en servitization: vliegen of stilstaan
Dinsdag 26 mei lag de vierde editie van Automatie op de deurmat bij de abonnees. Maar wij mogen je daaruit een online primeur bieden waar je wijzer van wordt. Lees hoe technische bedrijven met betaalde diensten een nieuw business model kunnen realiseren in het artikel 'Marktgerichtheid en servitization: vliegen of stilstaan' >

Meet en weet of servitization iets voor jouw bedrijf is
Een tweede primeur die je ook wijzer maakt. Een onderzoek van STEM in samenwerking met de Universiteit Twente.

Nog niet eerder werd de relatie tussen marktgerichtheid en de competenties die je nodig hebt om stappen op de ladder van servitization te zetten, in kaart gebracht. Invullen van deze scan kost niet meer dan 10 minuten en levert je direct die inzichten op.

Ga direct naar de scan!

 
Nog meer primeurs
We hebben nog meer activiteiten voor je in petto waarmee je jouw voordeel kunt doen.

Je online (sales) schroom overwinnen tijdens het STEMmingscafé 
Ook het STEMmingscafé a.s. vrijdag (29 mei) kent een soort primeur: de tiende editie dus een ‘lustrum’. Daarvoor hebben we een expert in debatteren als gast aan de stamtafel uitgenodigd: Huibert-Jan van Roest (sprekenvoorpubliek.nl en voormalig Nederlands kampioen debatteren).

Hij leidt een debat in over een onderwerp dat al enige tijd rondzingt in ‘het café’: Hoe overwin je je online (sales) schroom. Lees er hier meer over >

Kom je vrijdag tussen 14 en 15 uur ook aanwaaien? Meldt je dan wel aan zodat we je op tijd de link kunnen sturen!

Masterclass terugkijken
Het online verzorgen van de masterclass ‘Marketing is social selling’ vorige week dinsdag maakt een andere primeur mogelijk: want je kunt nu deze masterclass integraal terugkijken  >

Training scoor beter met social selling
De masterclass van 19 mei was er de directe aanleiding voor: de introductie van de training ‘Scoor meer en betere leads in technische B2B met social selling’. Deze organiseren we vanaf 23 juni (14.00 uur) samen met twee van de sprekers tijdens deze masterclass: Karin Muller & Marc van Waasbergen.

Kijk hier voor meer informatie over deze training en hoe je extra kunt profiteren als je tevens lid wordt van STEM Industrial Marketing Association >

Webinar sales leuker en succesvoller maken
Samen met sales specialist André Hagelen organiseren we eenmalig een gratis webinar: Maak sales eenvoudiger leuker en veel succesvoller met het Sales Playbook.

Op woensdag 24 juni kun je van 11.00 - 12.00 uur deelnemen aan dit gratis webinar voor ondernemers en commercieel leidinggevenden - en 'neem' gerust je sales- en/of marketingteam mee. Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Overige aankomende activiteiten
Voorlopig gaan we zeker tot eind van deze zomer online verder met het organiseren van kennismakingssessies, workshops en trainingen/opleidingen rond sales, marketing en innovatie voor technische B2B bedrijven. 

Bekijk hier of via onderstaande button het complete overzicht met aankomende activiteiten waar je wijzer van wordt.

 

Met vriendelijke groet en graag tot ziens bij een van onze online activiteiten.

 

Maarten van der Boon & Willem de Vries.

Voortaan ook als eerst op de hoogte?
Dit bericht is een integrale weergave van ons twee wekelijkse nieuwsbericht. Wil je voortaan ook als eerste op de hoogte zijn van zaken die spelen rondom de maakindustrie, marketing, sales en innovatie in technische B2B? Meld je dan hieronder aan voor ons nieuwsbericht. Je ontvangt het dan in je eigen mailbox.

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close