deelnemers-1200-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Even terugblikken maar vooral vooruitkijken - nieuwsbericht #22

Even terugblikken maar vooral vooruitkijken - nieuwsbericht #22

2020 Eindejaarsgroet STEM_algdonderdag 24 december 2020

Het was een bizar jaar voor iedereen, dat niemand snel zal vergeten. Daar mag je best even op terugblikken. En wat ons betreft kan dat heel kort: de wereld is gehackt door Covid-19.


Lang in de achteruitkijkspiegel kijken heeft echter geen zin. Het is veel belangrijker om vooruit te kijken wat daar gebeurt. Want de weg naar de toekomst ligt voor ons.

Even terugblikken mag.

Wij hebben daarbij gekeken hoe we je ook de komende jaren on-  en offline kunnen (blijven) helpen bij de business development van jouw technische B2B bedrijf: ontdek er meer over, ontwikkel jezelf en breidt je business uit!

Daarvoor liggen 12 frisse maanden voor ons met voldoende lichtpunten in het verschiet, zoals je verderop in dit nieuwsbericht kunt lezen. En, om 2020 toch een beetje te doen vergeten.

Onderken de werkelijkheid en kijk naar de toekomst.

Blijf daarbij wel de realiteit onder ogen zien om voorbereid te zijn op een continu veranderde werkelijkheid, zoals Willem de Vries schrijft in ‘de Kersteditie’ van Kunststof Magazine. Lees hier zijn column ‘Face’ de realiteit >

In diezelfde uitgave houdt hoofdredacteur Hugo van der Horst een warm pleidooi om (samen) te bouwen aan een sterke maakindustrie in Nederland. Daar helpen we vanuit STEM Industrial Marketing Centre (je) graag bij.

We wensen je Goede Feestdagen en een Energiek 2021.

Maarten van der Boon & Willem de Vries

Ons eindejaarsgeschenk: STEM Community
eXplore, eXplain of eXpand

We bieden je ook het komende jaar op verschillende manieren een helpende hand bij het ontdekken, verklaren en uitbreiden van kennis en informatie over business development in een technische B2B omgeving.

Dat doen we samen met de deelnemers van STEM community: dé community voor managers en professionals met interesse in innovatie, marketing, communicatie en verkoop in een technische B2B-omgeving.

Ontdek je eindejaarsgeschenk
Als eindejaarsgeschenk bieden we je kosteloze deelname aan het eXplore programma van STEM Community aan. Daarmee helpen we je op laagdrempelige wijze aspecten rondom business development verder te ontdekken.

Want naast de ontvangst van ons nieuwsbericht kun je ook kosteloos deelnemen aan diverse (online) sessies en natuurlijk het wekelijkse STEMmingscafé. Ontdek hier meer over jouw eindejaarsgeschenk en het eXplore programma >eXplain
Wil je meer verdieping en verklaring over marketing, communicatie, sales en innovatie voor jezelf en jouw technische B2B bedrijf? Dan biedt het eXplain programma je de mogelijkheid jezelf verder te bekwamen op deze gebieden.

Want het eXplain programma biedt je voor € 295,-- (excl. btw voor een periode van 12 maanden) toegang tot onder meer de masterclasses van STEM en deelname aan opleidingen/trainingen en workshops tegen speciale communitytarieven.

Bekijk via deze link of het overzicht hiernaast waar je allemaal toegang toe krijgt binnen het eXplain programma. Interesse in deelname? Meld je vóór maandag 18 januari aan.

Want dan ontvang je ook nog eens een voucher ter waarde van € 295,-- (excl. btw) die je het komende jaar kunt verzilveren voor een van de activiteiten van STEM waarvoor een ledentarief geldt.

eXpand your business
Voor bedrijven bieden we het eXpand programma. Neem met meer personen deel aan de activiteiten van STEM en werk gezamenlijk aan de verdere ontwikkeling van de organisatie.

Bij het eXpand programma bieden we toegang tot alle diensten van STEM voor 4 personen. De kosten voor een periode van 12 maanden bedragen   € 995,-- (excl. btw). Bij aanmelding voor het eXpand programma vóór maandag 18 januari ontvangt jouw organisatie ook nog eens vier vouchers van € 295,-- (excl. btw).

Lees via deze link of hiernaast meer over de mogelijkheden van het eXpand programma en meld je via onderstaand button direct aan >

En verder in dit nieuwbericht......

Gelukkig zijn er ook lichtpunten:

Daarvoor kun je overigens wel wat wijze lessen gebruiken: 

Business Development in technische B2B:
laat je ook in 2021 inspireren of kom kennis opdoen!

We helpen je graag in 2021 op weg bij de business development-activiteiten van jouw technische B2B bedrijf.

Zowel op het gebied van (industriële) marketing, communicatie, innovatie als sales. 

Ook wij gaan nu even Kerst en Oud & Nieuw vieren. We bieden je echter vanaf de eerste week van het nieuwe jaar weer volop mogelijkheden om je te laten inspireren of kennis op te doen, zoals tijdens:

Of bekijk ons volledige overzicht van aankomende activiteiten via onderstaande button  

 

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close