_DEF1648-2-Edit

Stem - Linking your future

Ons profiel

Mooie review over het STEMmingscafé: Leerzaam en interactief

Mooie review over het STEMmingscafé: Leerzaam en interactief

210209TonOosterwkijk-STEMmingscafézondag 14 februari 2021

Ton Oosterwijk is inmiddels een regelmatige bezoeker van het STEMmingscafé. Dé wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, sales-, innovatieprofessionals en iedereen met interesse in business development in een technische B2B-omgeving.

Over het STEMmingscafé van vrijdag 5 februari liet Ton deze mooie review achter op Trustpilot: "Inmiddels waai ik regelmatig aan bij het STEMmingscafé. Erg leerzaam om mee te luisteren en waar kan mee te doen met het gesprek. Soms zelfs zinniger dan een hele dag in een seminar en wat vrijer/toegankelijker dan een webinar..."

Kosteloos ontdekken
Interesse om zelf te ervaren hoe waardevol en leerzaam een uurtje deelnemen aan het wekelijkse STEMmingscafé. Kom dan gerust een keer aanwaaien.

Het mooie van het STEMmingscafé is: deelname is inbegrepen bij ons kosteloze eXplore programma. Daar wordt je direct deelnemer van bij aanmelding voor deelname aan het STEMmingscafé*. 


* Deelname aan het STEM eXplore programma geeft je kosteloos toegang tot het STEMmingscafé en diverse online inspiratiesessies. Tevens ontvang je het twee wekelijkse nieuwsbericht van STEM-imc. Deelname verplicht je verder tot niets en is tot wederopzegging.


« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close