27 workers 1129-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Serieus of met een glimlach - nieuwsbericht #5 met onderwerpen om van te leren!

Serieus of met een glimlach - nieuwsbericht #5 met onderwerpen om van te leren!

210311zwangere-engineer-laptopwoensdag 24 maart 2021

Maandag 8 maart was het internationale vrouwendag. Wat dat met de business development van jouw technische B2B bedrijf te maken heeft? 

Meer ‘meiden’ in de techniek zouden wel eens de oplossing kunnen zijn voor de structurele personeelstekorten in menig technisch bedrijf. En een tekort aan personeel belemmert nu eenmaal bedrijven bij hun verdere ontwikkeling. Tevens kan ook meer diversiteit en een vrouwelijke kijk op zaken, meehelpen het verschil te maken.

Daarom spraken we in het kader van internationale vrouwendag in het STEMmingscafé van 5 maart over de positie van vrouwen in het bedrijfsleven en in de techniek in het bijzonder. Je leest er meer over in het blog van Christien Nuboer (hoofdredacteur Pomp.nl): ‘Help er ligt een engineer op de verloskamer’

Kom ook een keer aanwaaien!
Het STEMmingscafé: dé wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, sales-, innovatieprofessionals en iedereen met interesse in business development in technische B2B. Kom ook een keer aanwaaien!

Ook interessant

Lees verder in dit nieuwsbericht ook hoe STEM Community groeit en het welkom aan nieuwe deelnemers aan het eXplain programma.

Onze oproep om deel te nemen aan onderzoek van de Product Development Management Association over ‘best practices & succesfactoren bij innovatie’.

Over de eerste van acht on- en offline sessies uit de serie ‘de stem van de master’ (voorheen onze masterclasses).

Delen we ook weer enkele nieuwswaardige berichten over ontwikkelingen in economie en industrie.

Lees je hoe je op verschillende manieren meer ontdekt over Business Development in een technische B2B omgeving.

En hoe je jezelf verder ontwikkelt op het gebied van business development om bij te dragen aan de verdere ontplooiing van jouw bedrijf.

En natuurlijk ontmoeten we je (weer) graag tijdens een of meer van workshops of (online) inspiratiesessies over marketing, sales, innovatie of communicatie in een technische markt.

Maar heb je vragen die je een keer persoonlijk wil stellen? Neem dan gerust per mail contact met ons op. Of bel: 06-204 275 84

Met vriendelijke groet.

Maarten van der Boon & Willem de Vries

En verder in dit nieuwsbericht.............

Welkom nieuwe eXplain deelnemers

De community groeit. En daar zijn wij blij mee. We heten Epco Blessing, Debbie Bujak, Tonneke Caspers, Alex van Dam, Pim Gorter, Ton Oosterwijk, Ina Sabanoglu en Jan Schuttert hartelijk welkom als eXplain-deelnemer van STEM-imc.  Lees er hier meer over >

Een oproep voor deelname aan een onderzoek van PDMA!

De Product Development Management Association (PDMA) doet al sinds de jaren 80 onderzoek naar innovatie. Ook naar succesfactoren van de ontwikkeling van producten en diensten.

Deelnemen aan dit onderzoek betekent niet alleen dat je informatie verstrekt. Maar deelnemers ontvangen ook informatie over de bevindingen van het onderzoek. Waar je weer je voordeel mee kunt doen.

Doe je mee? Dat kan via deze directe link naar het onderzoek van Product Development Management Association over ontwikkelingen op het gebied van innovatie.

Liever eerst nog meer informatie over dit onderzoek lezen? Klik hier >

De stem van master Daniëlle de Jonge: woensdag 31 maart

Tijdens de de acht edities tellende serie 'de stem van de master' komen dit jaar acht masters aan het woord over twee hoofdthema's.

De eerste sessie uit deze serie masterclasses is woensdag 31 maart. We hebben bekroond auteur en voormalig MarketingTroonredenaar Daniëlle de Jonge uitgenodigd haar stem als master te laten horen over de rol van de mens in het marketing & sales proces in een steeds verder digitaliserend commercieel proces. 

Lees hier meer informatie over deze 'stem van de mastersessie' op 31 maart en hoe je deel kunt nemen - ook als je nog geen eXplain/eXpand deelnemer bent >

Ontwikkelingen in economie en industrie

Business Development in technische B2B:

laat je inspireren of kom kennis opdoen!

We helpen je graag bij de business development-activiteiten van jouw technische B2B bedrijf. Zowel op het gebied van (industriële) marketing, communicatie, innovatie als sales. 

Daarvoor bieden we je ook de komende weken weer verschillende mogelijkheden om inspiratie of kennis op te doen. je vindt ze via onderstaande button naar onze agenda met aankomende activiteiten in maart en april.

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close