deelnemers-1200-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Samenwerking IndustrieVandaag en STEM-imc versterkt.

Samenwerking IndustrieVandaag en STEM-imc versterkt.

210406LI-bericht-WdV-Lid_redactieraad-IndustrieVandaagdinsdag 06 april 2021

De samenwerking was er al een tijdje. Deze week kondigde Willem de Vries op LinkedIn zijn benoeming aan als lid van de redactieraad van industrieVandaag. 

Waaraan hij ook regelmatig een bijdrage zal leveren met een artikel over business development in een technische B2B omgeving en de rol van marketing, communicatie, sales en innovatie daarbij.

IndustreiVandaag is het grootste onafhankelijke platform met nieuws over de (Nederlandse) industrie. Waaarop al een artikel dat door Janet Kooren is geschreven naar aanleiding van een gesprek dat ik met haar had: Vliegen of stilstaan.

Over business modelinnovatie door geen producten meer te verkopen maar als service aan te bieden. Hoe de mate van marktgerichtheid van technische bedrijven daarbij een rol speelt en hoe je die kunt meten.

Helpende hand bieden
Zelf schrijft hij in een reactie op felicitaties en likes over deze benoeming: "Naast deze eervolle functie bij IndustrieVandaag blijf ik primair een helpende hand bieden aan de verdere ontwikkeling van de business development van technischeb2b bedrijven vanuit STEM Industrial Marketing Community.

Met opleidingen/trainingen, workshops, de 'stem van de master' sessies. En natuurlijk het wekelijkse STEMmingscafé en de coaching van managers, marketing, sales, communicatie en innovatie professionals in een technische B2B omgeving.

Mensen die hun kennis en vaardigheden over business development verder willen ontdekken en ontwikkelen. Alles met als doel het ontplooien van de business van hun bedrijf: eXplore, eXplain, eXpand. Wie wil dat niet?"

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close