Geannuleerd -Klantinzicht biedt zicht op meer resultaat bij bestaande afnemers (mini-workshop)

Geannuleerd -Klantinzicht biedt zicht op meer resultaat bij bestaande afnemers (mini-workshop)

donderdag 26 maart 2020

Weet je welke klanten bijdragen aan de winst van de organisatie? En welk percentage van jouw bestaande klanten niet bijdraagt aan de winstgevendheid van het bedrijf? Inzicht in het klantenbestand biedt uitzicht op het realiseren van meer resultaat (afzet/omzet en marge) bij bestaande afnemers.

Want: het kost nog altijd tien keer meer tijd, geld en moeite om een nieuwe klant te werven dan een klant te behouden.

Introductie-workshop
Tijdens deze introductie-workshop krijg je de uitgangspunten van de klantpiramide aangereikt en hoe deze inzicht verschaft over de opbouw van jouw klantenbestand. Een eerste stap om meer resultaat uit bestaande klanten te halen.

Kosten en inschrijven
Kom daarom kennismaken met de principes van de klantpiramide tijdens deze introductie-workshop. We verzorgen deze workshop van 15.30 tot 17.30 uur in de regio Eindhoven (ontvangst vanaf 15.00 uur en natuurlijk is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje).

Deelnemen is mogelijk via de 'aanmeldbutton'. De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen € 49,-- (excl. BTW). Heb je een kortingcode ontvangen, noteer deze dan in het veld 'deelname code', zodat we bij facturatie rekening kunnen houden met de aangeboden korting.

NB. ben je deze keer verhindert? Geef dat dan aan op dit formuler. Dan nodigen we je voor een volgende keer uit.

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close