deelnemers-1200-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

STEM Masterclass - mythe 3: 'Marketing is een kostenpost'

STEM Masterclass - mythe 3: 'Marketing is een kostenpost'

woensdag 07 oktober 2020

Over marketing wordt veel geschreven en er bestaan ook veel mythes over. Op een aantal van die mythes gaan we tijdens de vier masterclasses in 2020 dieper in. En spitsen deze dan toe op industriële marketing. Tijdens deze derde masterclass betreft dat de mythe rondom die we met regelmaat horen in een technische omgeving: 'marketing is een kostenpost'.

Locatie: nog te bepalen - Heb je een suggestie voor een organisatie die deze masterclass zou kunnen/willen hosten? Geef dan jouw voorstel door via deze link.

Aanvang: 16.00 uur 
Je bent vanaf 15.30 uur welkom.
Eindtijd ca 20.00 uur

Marketing is een kostenpost
In de eerste fase van het onderzoek naar markgerichtheid van technische B2B bedrijven, meldden diverse respondenten dat ze marketing als een  kostenpost ervaren. Werkelijkheid of toch een vermeende mythe? En daarom alle reden om deze derde masterclass rondom mythes in marketing aandacht te besteden aan de vraag of marketing een kostenpost is.

« Terug

Masterclasses STEM: “de perfecte manier om nieuwe ideeën op te doen”

‘Door mee te doen aan de masterclasses van STEM blijf je bij’, aan het woord is Maarten Hummelen, in de rubriek ‘Uit de Markt’ in het aprilnummer van LinkMagazine. Maarten is marketing director en mede-eigenaar van GSE Dispensing (Brummen) en sinds 2009 lid van STEM Industrial Marketing Association. In dit artikel geeft hij heel mooi de waarde voor hem en GSE aan van dit lidmaatschap. En omdat het altijd fijn is als iemand anders het een keer zegt, delen we dit artikel graag met je.

Bron: LinkMagazine april 2018 - www.linkmagazine.nl

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close