_DEF1648-2-Edit

Stem - Linking your future

Ons profiel

STEMmingscafé #17 - De laatste ronde - voor we even stoom afblazen.

STEMmingscafé #17 - De laatste ronde - voor we even stoom afblazen.

200714quiz-2137664_640vrijdag 17 juli 2020

We gaan voorlopig door, meldden we vorige week naar aanleiding van onze stemmingspeiling over het STEMmingscafé. Maar ook dat we deze zomer ook even stoom afblazen.

Maar eerst nog de laatste ronde voor dat zomerreces a.s. vrijdag 17 juli, voor dat zomerreces. Met vragen en prijzen die de stemming erin houden.

De laatste ronde
Deze laatste ronde houden we de stemming erin met een heuse pubquiz. Met vragen over techniek en marketing. En met echte prijzen:

  • een overnachting in de B&B van Chrisien Nuboer in de omgeving van Doetinchem;
  • een aantal boeken uit de STEM-collectie - niet de jongste meer; wel spiksplinter nieuw - en zeker de moeite waard om te lezen;
  • een kortingvoucher voor korting op een van de STEM-activiteiten of het lidmaatschap van STEM Association;
  • een gesprek over de marketingzaken die jou bezighouden;
  • en wellicht nog een aantal prijzen - want wie een duit in de prijzenpot wil doen wordt daarvoor van harte uitgenodigd.


Het zeventiende STEMmingscafé van vrijdag 17 juli (14 tot 15 uur) krijgt dus een wat andere invulling dan anders. Hoewel de gezelligheid en het informele karakter blijft.

En die zaken houden we er ook in als we vanaf vrijdag 21 augustus wekelijks weer online het STEMmingscafé organiseren. Voorlopig tot aan de herfstvakantie.

Over het STEMmingscafé
Het STEMmingscafé is een online plaats om te ontmoeten, verbinden, elkaar te spreken - ook over de zorgen die je in deze bijzondere tijden hebt. Maar ook een plaats om te inspireren, voor een goede discussie of om elkaar te helpen en te ondersteunen, onder meer met tips.

Het Stemmingscafé is geen verplichte kost om bij te wonen. Maar een vast online-moment waarop je als professional uit de maakindustrie, bouwsector en installatietechniek digitaal 'binnen kunt lopen'. Om te luisteren of het gesprek aan te gaan. 

En je hoeft er geen lid voor te zijn van STEM Industrial Marketing Association. Maar wel feeling hebben met business development, (industriële) marketing, communicatie, sales, innovatie. Ongeacht of je daar:

  • direct verantwoordelijk voor bent binnen jouw organisatie;
  • de uiteindelijke eindverantwoordelijke bent op algemeen, commercieel of financieel gebied;
  • of gewoon als 'techneut' interesse in hebt.

Locatie
Online via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

Deelnemen?
Nog niet eerder geweest? Je bent van harte welkom om aan te komen waaien, om mee te spelen deze week tijdens onze pubquiz en voor de prijze. Om te luisteren en mee te debatteren over een thema dat zich altijd wel aandient. Of andere zaken die tijdens dit STEMmingscafé ongetwijfeld ook weer aan de orde zullen komen. Zoals ook wel blijkt uit eerdere versies van het STEMmingscafé.

Was je al eerder aan komen waaien? Of we mogen je zelfs al tot onze ST@Mgasten rekenen, dan ken je het format en de waarde ervan en hoeven we alleen maar te vragen: ben je er weer bij a.s. vrijdag?

Jouw deelname is kosteloos en vrijblijvend. Hoewel we natuurlijk hopen dat je vaker langskomt en 'blijft plakken'.  

De eerste keer vooraf aanmelden via onderstaande button is wel van belang. Dan kunnen we je een link voor deelname toezenden. Daarna ontvang je gewoon wekelijks een uitnodiging met link voor deelname. 

PS. Wil je eerst nog een lezen wat er zoal besproken is tijdens de afgelopen STEMmings-cafés? Lees dan hier ons blog over het STEMmings-café: maak je hoofd leeg, houd focus en andere zaken die besproken zijn.

Of lees de reacties van deelnemers

 

« Terug

Masterclasses STEM: “de perfecte manier om nieuwe ideeën op te doen”

‘Door mee te doen aan de masterclasses van STEM blijf je bij’, aan het woord is Maarten Hummelen, in de rubriek ‘Uit de Markt’ in het aprilnummer van LinkMagazine. Maarten is marketing director en mede-eigenaar van GSE Dispensing (Brummen) en sinds 2009 lid van STEM Industrial Marketing Association. In dit artikel geeft hij heel mooi de waarde voor hem en GSE aan van dit lidmaatschap. En omdat het altijd fijn is als iemand anders het een keer zegt, delen we dit artikel graag met je.

Bron: LinkMagazine april 2018 - www.linkmagazine.nl

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close