deelnemers-1200-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

STEM Masterclass Digital Marketing in technische B2B - deel 2: de dagelijkse praktijk

STEM Masterclass Digital Marketing in technische B2B - deel 2: de dagelijkse praktijk

woensdag 15 mei 2019

In consumenten markten is digital marketing al ver doorgevoerd. Websites, webwinkels, webcare, gebruikerscommunities maar ook data analyses en zelfs het aanbieden van 'special offers' op basis van digitale locatiegegevens in een winkelstraat of een winkel zelf wordt al veelvuldig toegepast.  Digital marketing in een technische B2B omgeving leent zich niet direct voor dit soort zaken. Maar waarvoor dan wel? 

Tweede sessie Digital Marketing tweeluik
Op woensdag 13 maart ging Dr. Efthymios Constantinedes in de eerste masterclass van dit tweeluik over digital marketing in op trends en ontwikkelingen hierin die relevant zijn voor technische B2B bedrijven.

Tijdens de tweede masterclass rond het thema 'digital marketing' voor bedrijven in de maakindustrie staat de praktijk centraal. Rogier van der Veen (Directeur Caldera Group) en Fabian van Knijff (Directeur Sigma Solutions) delen praktijkvoorbeelden en ervaringen die zij gezamenlijk hebben opgedaan in digital marketing in (technische) B2B. Vanuit die gezamenlijk meer dan 40-jarige werkervaring bespreken zij thema's als: 

  • Online Search (o.m. SEO & SEA)
  • Search & Navigation
  • Account Based Marketing
  • Leadgeneratie & Call2Action
  • Campagnes
  • Het (online) koopproces

Het is hun doel om elke deelnemer tenminste drie ideeën mee te geven waarmee zijn de volgende (werk)dag resultaten kunnen realiseren.

Gijs Werner (Group Marketing Director) toont tenslotte de stappen die gastheer itsme inmiddels gezet heeft in een steeds verder gaande digitatliserende wereld. En tevens welke invloeden dit heeft op de (digitale) marketing aanpak en het business model van een van oorsprong groothandels organisatie.

Locatie en tijdstip
We zijn deze middag te gast bij ITSME - Raamsdonksveer. De adresgegevens volgen na aanmelding.

Aanvang 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur).

Interesse in deelname?
Voor leden is deelname gratis. 

Deelnemen aan beide masterclasses van deze tweeluik kan ook als je geen lid bent van STEM Association. Geef dan bij je aanmelding en het vak 'opmerkingen' aan dat je ook de masterclass op 13 maart deel wil nemen. Verder zijn er de volgende opties voor jouw deelname:

  1. Nog niet eerder kennis gemaakt met onze masterclasses? Dan kun je tijdens de eerste masterclass van dit tweeluik kennis komen maken zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Wil je ook de tweede masterclass van dit tweeluik bijwonen? Kies dan uit een van de volgende opties.
  2. Lid worden - kijk hier voor de mogelijkheden voor een premium lidmaatschap of een strippenkaart. Hier tref je ook een link aan naar een formulier om je als lid aan te melden.  
  3. Of de kosten te voldoen voor eenmalige deelname - deze bedragen € 175,-- (excl. btw).

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close