deelnemers-1200-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

STEM Masterclass - mythe 2: Marketing is social selling

STEM Masterclass - mythe 2: Marketing is social selling

dinsdag 19 mei 2020

Over marketing wordt veel geschreven en er bestaan ook de nodige mythes over. Op een aantal van die mythes gaan we dieper in tijdens de vier masterclasses in 2020. Die spitsen we natuurlijk ook toe op industriële marketing. Tijdens de tweede masterclass dit jaar draait alles om de mythe: 'marketing is social selling'.

Locatie: Festo - Delft
De adresgegevens ontvang je na aanmelding.

Aanvang: 16.00 uur 
Je bent vanaf 15.30 uur welkom.
Eindtijd ca 20.00 uur

Marketing is social selling
Tijdens de eerste masterclass van 2020 stond de mythe 'marketing is reclame' centraal. Een tweede mythe die vooral ook in een (technische) B2B omgeving wordt gehoord is dat alles in het online tijdperk draait om de inzet van social media bij het het proces dat lijdt tot de order: social selling dus.

Maar hoe zet je platforms als LinkedIn, Instagram, Twitter en wellicht Facebook in een B2B context in om je marketing doelen te realiseren.

Daarnaast gaan we natuurlijk de mythe 'marketing is social selling' nader bekijken en met elkaar ontdekken wat de waarheid hieromtrent is.

« Terug

Word nu lid en ontvang € 75,-- korting voor de workshop 'Ontdek de betekenis van waarde met LEGO® SERIOUS PLAY®'

Lid worden van STEM Industrial Marketing Association kan elk moment van het jaar. Maar is tot en met 19 maart 2020 extra aantrekkelijk:

Masterclasses STEM: “de perfecte manier om nieuwe ideeën op te doen”

‘Door mee te doen aan de masterclasses van STEM blijf je bij’, aan het woord is Maarten Hummelen, in de rubriek ‘Uit de Markt’ in het aprilnummer van LinkMagazine. Maarten is marketing director en mede-eigenaar van GSE Dispensing (Brummen) en sinds 2009 lid van STEM Industrial Marketing Association. In dit artikel geeft hij heel mooi de waarde voor hem en GSE aan van dit lidmaatschap. En omdat het altijd fijn is als iemand anders het een keer zegt, delen we dit artikel graag met je.

Bron: LinkMagazine april 2018 - www.linkmagazine.nl

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close