_DEF1648-2-Edit

Stem - Linking your future

Ons profiel

STEM Masterclass - mythe 3: 'Marketing is een kostenpost'

STEM Masterclass - mythe 3: 'Marketing is een kostenpost'

201007MarketingIsKostenwoensdag 07 oktober 2020

Over marketing wordt veel geschreven en er bestaan ook veel mythes over. Op een aantal van die mythes gaan we tijdens de vier masterclasses in 2020 dieper in. En spitsen deze dan toe op industriële marketing. Tijdens deze derde masterclass betreft dat de mythe rondom wat we met regelmaat horen in een technische omgeving: 'marketing is een kostenpost'.

Marketing is een kostenpost
In de eerste fase van het onderzoek naar markgerichtheid van technische B2B bedrijven, meldden diverse respondenten dat ze marketing als een  kostenpost ervaren. Werkelijkheid of toch een vermeende mythe? En daarom alle reden om deze derde masterclass rondom mythes in marketing aandacht te besteden aan de vraag of marketing een kostenpost is.

Locatie: fysiek of online
We zijn voor deze masterclass te gast bij Yokogawa in Amersfoort (de adresgegevens ontvang je na aanmelding).

Zonder meer verzorgen we ook een livestream via TEAMS van deze masterclass.

Disclaimer: een masterclass in coronatijd
Een masterclass in coronatijd organiseren is net even anders dan anders. Want we hebben te maken met landelijke, misschien zelfs regionale en bedrijfsrichtlijnen voor een fysieke bijeenkomst. En met mensen die wellicht liever geen fysieke bijeenkomst bijwonen.

Op dit moment geldt bij onze gastheer een restrictie voor het aantal deelnemende personen. Dat is beperkt tot maximaal 15. Vol = vol. En wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Maar dan rekenen we ook echt op je komst of je afmelding uiterlijk 72 uur voor aanvang. Dan hebben we nog tijd om jouw plaats aan een andere belangstellende aan te bieden.

Zonder meer streamen we deze masterclass live via TEAMS. 
Geef daarom via het aanmeldformulier door waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Tevens moeten we er rekening mee houden dat op het laatste moment de fysieke bijeenkomst geannuleerd kan worden op last van landelijke of regionale overheden. Of een aanpassing van het bedrijfsbeleid inzake coronamaatregelen. Maar deze masterclass gaat zonder meer door; desnoods alleen online.

Aanvang
Vanwege het streamen van deze masterclass beginnen we deze keer om 15.30 uur. 
Je bent vanaf 15.00 uur welkom op de locatie of log vroegtijdig in via de deelnamelink die je ontvangt als je aangegeven hebt dat je online deelneemt.

Eindtijd
De masterclass online deelnemen is anders dan deze fysiek bijwonen. We streven naar een eindtijd van het inhoudelijke programma tussen 17.30 en uiterljik 18.00 uur. Een en ander ook afhankelijk van vragen die gesteld worden (ook via de online verbinding).

Deelnemen?
Interesse om fysiek of online deel te nemen aan deze masterclass? Of ben je deze keer verhinderd en wil je een uitnodiging ontvangen voor een volgende masterclass? Laat het ons weten via het formulier dat je aantreft achter de aanmeldbutton.

« Terug

Word nu lid en profiteer direct en extra van je lidmaatschap

Lid worden van STEM Industrial Marketing Association kan elk moment van het jaar. Maar is tot en met 31 oktober 2020 extra aantrekkelijk:

Masterclasses STEM: “de perfecte manier om nieuwe ideeën op te doen”

‘Door mee te doen aan de masterclasses van STEM blijf je bij’, aan het woord is Maarten Hummelen, in de rubriek ‘Uit de Markt’ in het aprilnummer van LinkMagazine. Maarten is marketing director en mede-eigenaar van GSE Dispensing (Brummen) en sinds 2009 lid van STEM Industrial Marketing Association. In dit artikel geeft hij heel mooi de waarde voor hem en GSE aan van dit lidmaatschap. En omdat het altijd fijn is als iemand anders het een keer zegt, delen we dit artikel graag met je.

Bron: LinkMagazine april 2018 - www.linkmagazine.nl

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close