_DEF1648-2-Edit

Stem - Linking your future

Ons profiel

STEM Masterclass - mythe 4: Marketing is Big Data

STEM Masterclass - mythe 4: Marketing is Big Data

woensdag 09 december 2020

Over marketing wordt veel geschreven. En er bestaan zoveel mythes over dat we er na vier masterclasses dit jaar, er ook in 2021 aan een aantal aandacht kunnen besteden. En bij STEM altijd toegespitst op industriële marketing. Tijdens de masterclass van december gaan we in op een meer recent ontwikkelde mythe: 'marketing is Big Data'.

Locatie: Den Haag
De adresgegevens ontvang je na aanmelding.

Aanvang: 16.00 uur 
Je bent vanaf 15.30 uur welkom.
Eindtijd ca 20.00 uur

Spreker: Ruud Verduin

Marketing is Big Data
Tijdens de masterclasses van 2020 gaan we vanuit het centrale thema 'mythes rond marketing' in op een van de mythes die in industriële marketing de ronde doen. Tijdens de laatste masterclass van 2020 fileert Ruud Verduin op onnavolgbare wijze de waarheden en onwaarheden rond de mythe dat marketing anno nu alleen nog bestaat uit het hebben en analyseren van big data - ook voor technische B2B bedrijven.

« Terug

Word nu lid en profiteer direct en extra van je lidmaatschap

Lid worden van STEM Industrial Marketing Association kan elk moment van het jaar. Maar is tot en met 31 oktober 2020 extra aantrekkelijk:

Masterclasses STEM: “de perfecte manier om nieuwe ideeën op te doen”

‘Door mee te doen aan de masterclasses van STEM blijf je bij’, aan het woord is Maarten Hummelen, in de rubriek ‘Uit de Markt’ in het aprilnummer van LinkMagazine. Maarten is marketing director en mede-eigenaar van GSE Dispensing (Brummen) en sinds 2009 lid van STEM Industrial Marketing Association. In dit artikel geeft hij heel mooi de waarde voor hem en GSE aan van dit lidmaatschap. En omdat het altijd fijn is als iemand anders het een keer zegt, delen we dit artikel graag met je.

Bron: LinkMagazine april 2018 - www.linkmagazine.nl

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close