schip in haven

Stem - Linking your future

Ons profiel

Het STEMmingscafé - over servitisering: service die een stapje verder gaat!

Het STEMmingscafé - over servitisering: service die een stapje verder gaat!

191114WServitization_Products_As_A_Servicevrijdag 21 mei 2021

Servitiseren. Wellicht een duur woord voor het fenomeen dat bedrijven producten verrijken met diensten. Servitiseren is echter meer dan het leveren van wat extra service. Het gaat er daarbij om meer klantwaarde te creëren met aanvullende diensten. Servitiseren betekent dat bedrijven de bestaande product-oriëntatie inruilen voor een service-oriëntatie.

Dat klinkt eenvoudiger dan het is. Alle reden voor Xander Stegehuis om zijn promotie-onderzoek te wijden aan manieren om servitisering sneller en eenvoudige van de grond te krijgen en te implementeren. Want een ding is wel zeker: bedrijven die op de juiste wijze stappen richting servitisering zetten en te implementeren realiseren lange termijn relaties met afnemers en betere resultaten. 

Alle reden om er in het STEMmingscafé een keer met Xander van gedachte over te wisselen en dus ook (weer) aan te komen waaien.


Inhoud, gezellig en informeel
Het wekelijkse STEMmingscafé is een initiatief van STEM Industrial Marketing Community. Een wekelijkse plaats voor managers, marketing-, communicatie-, sales- en innovatieprofessionals uit technische B2B om online te verbinden, elkaar te inspireren en informatie te delen.

Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren over Business Development van en voor technische bedrijven. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Kosteloos ontdekken
Het mooie van het STEMmingscafé: deelname is inbegrepen bij ons kosteloze eXplore programma. Daar word je direct deelnemer van bij aanmelding voor deelname aan het STEMmingscafé. 

Waar, wanneer en hoe laat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma's? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.


Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

Lees hier de reacties van deelnemers:

« Terug

Masterclasses STEM: “de perfecte manier om nieuwe ideeën op te doen”

‘Door mee te doen aan de masterclasses van STEM Community blijf je bij’, aan het woord is Maarten Hummelen, in de rubriek ‘Uit de Markt’ in het aprilnummer van LinkMagazine. Maarten is marketing director en mede-eigenaar van GSE Dispensing (Brummen) en sinds 2009 deelnemer aan de STEM Community (voorheen STEM Association). In dit artikel geeft hij heel mooi de waarde voor hem en GSE aan van zijn deelname aan het eXplain-programma. En omdat het altijd fijn is als iemand anders het een keer zegt, delen we dit artikel graag met je.

Bron: LinkMagazine april 2018 - www.linkmagazine.nl

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close