deelnemers-1200-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Het STEMmingscafé - tendensen in tenders waar je beducht op moet zijn.

Het STEMmingscafé - tendensen in tenders waar je beducht op moet zijn.

210312Tendensen_in_aanbestedenvrijdag 12 maart 2021

Tenders. Het ene bedrijf haalt de ene na de andere oprdracht er mee binnen. Het andere bedrijf vangt keer op keer bot. En weer andere bedrijven beginnen er maar niet eens aan. 

Maar als je dan toch meedoet aan een tender. Zorg er dan wel voor dat je weet wat de tendensen zijn en waar je rekening mee moet houden om de beste kans te maken de tender te winnen. Want steeds vaker draait het niet meer om de laagste prijs.

Manfred Roosenstein gaat daarom graag met ons de discussie aan over de tendensen in tenders en waar je op moet letten.  

Kom je ook (weer) aanwaaien en je stem laten horen?

Het STEMmingscafé dé wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, sales-, innovatieprofessionals en iedereen met interesse in business development in technische B2B.

Inhoud, gezellig en informeel
Het STEMmingscafé is in maart 2020 gestart en inmiddels uitgegroeid tot een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen, van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Kosteloos ontdekken
Het mooie van het STEMmingscafé is: ddeelname is inbegrepen bij ons kosteloze eXplore programma. Daar wordt je direct deelnemer van bij aanmelding voor deelname aan het STEMmingscafé. 

Waar, wanneer en hoelaat?
Het STEMmingscafé is iedere vrijdagmiddag online via TEAMS, van 13.30 tot 14.30.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma's? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.


Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

Lees hier de reacties van deelnemers:

« Terug

Masterclasses STEM: “de perfecte manier om nieuwe ideeën op te doen”

‘Door mee te doen aan de masterclasses van STEM Community blijf je bij’, aan het woord is Maarten Hummelen, in de rubriek ‘Uit de Markt’ in het aprilnummer van LinkMagazine. Maarten is marketing director en mede-eigenaar van GSE Dispensing (Brummen) en sinds 2009 deelnemer aan de STEM Community (voorheen STEM Association). In dit artikel geeft hij heel mooi de waarde voor hem en GSE aan van zijn deelname aan het eXplain-programma. En omdat het altijd fijn is als iemand anders het een keer zegt, delen we dit artikel graag met je.

Bron: LinkMagazine april 2018 - www.linkmagazine.nl

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close