man kijkt naar fabriek

Stem - Linking your future

Ons profiel

MarketingTroonrede 2020 - over ontwikkelingen die invloed hebben op organisaties en hun marketing

MarketingTroonrede 2020 - over ontwikkelingen die invloed hebben op organisaties en hun marketing

dinsdag 22 september 2020

De MarketingTroonrede geeft een noodzakelijk en verfrissend zeer hoog-over perspectief op ontwikkelingen in het vakgebied. Jaarlijks wordt deze uitgesproken op de vierde dinsdag in september door een prominente marketeer of CEO die rond het thema zelf ook een visie heeft.

Wil je op de hoogte gehouden worden over het thema van de MarketingTroonrede 2020, het event zelf en andere bijeenkomsten die Stichting MarketingTroonrede organiseert, geef dan je belangstelling hiervoor door via het formulier achter deze link.

Ledenvoordeel
Leden van STEM Industrial Marketing Association ontvangen zonder meer informatie over de MarketingTroonrede. Vanuit de jarenlange relatie tussen STEM en de Stichting MarketingTroonrede bieden we leden de gelegenheid om tegen een sterk gereduceerd tarief - of zelfs geheel kosteloos - deel te nemen aan het MarketingTroonrede event op de vierde dinsdag in september. Een van de ledenvoordelen van het lidmaatschap van STEM Association.

« Terug

Lid worden? Je kunt je hier aanmelden.

Met het invullen en toezenden van dit formulier verklaar je bekend te zijn en akkoord te gaan met het het reglement van STEM Industrial Marketing Association.

Om misbruik van dit formulier te voorkomen ontvang je een kopie van je aanmelding op het opgegeven e-mailadres. Indien er toch blijkt sprake te zijn van een onbedoelde aanmelding dan verzoeken we je binnen 48 uur te reageren.

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close