SMEI Roundtable 6: E-Learning voor salesprofessionals

SMEI Roundtable 6: E-Learning voor salesprofessionals

dinsdag 10 november 2020

Wil jij als manager de salesprofessionals in je organisatie op een vernieuwende manier helpen klantwaarde toe te voegen? Kom dan naar deze roundtable.

Locatie: At the Office - Woerden (adresgegevens ontvang je na aanmelding)
Aanvang: 16.00 uur tot circa 20.30 uur (tussendoor wordt voor eten en drinken gezorgd)
Spreker: Ron van der Maarel, partner van MC Readiness 

Ron van der Maarel heeft 20 jaar ervaring met het trainen van salesteams en voor diverse internationale bedrijven sales academies opgezet en neemt ons tijdens deze roundtable mee in de wereld van e-learning.

NB. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Dus wil je deelnemen meld je snel aan, want vol = vol.

Waarom deelnemen?
Klanten zijn steeds beter geïnformeerd, besluitvormingsprocessen worden complexer en nieuwe product introducties volgen elkaar sneller op.

Als je een OK verpleegkundige van een academisch ziekenhuis klassikaal zou moeten scholen rondom alle wijzigingen in protocollen, handelingen en apparatuur dan is deze 34 werkdagen per jaar ‘uit de running’…Binnen de medische wereld bestaat al lang het besef dat leren een continue proces is dat slim moet worden ingericht.

Hoe kun jij als manager ervoor zorgen dat sales professionals op het juiste moment over de juiste informatie en vaardigheden beschikken om klantwaarde toe te voegen? Onze overtuiging is dat werken met e-learning hier het verschil maakt.

Kom daarom naar deze roundtable, speciaal gericht op commercieel managers die al met e-learning werken of erover nadenken om het te gaan inzetten.

Wat neem je mee?
Gezamenlijk gaan we onder leiding van Ron aan de slag met de volgende 5 onderwerpen:

  1. Wat is eigenlijk e-learning, een leer management systeem (LMS) en e-learning software?
  2. Wat zijn de ervaringen met e-learning voor sales? Wat werkt wel/niet?
  3. Wat zijn belangrijke leermomenten voor salesprofessionals?
  4. Hoe kun je e-learning software inzetten om salesprofessionals effectief te ondersteunen bij hun belangrijkste leermomenten?
  5. Hoe creëer je als commercieel manager een coaching cultuur waarin continue leren vanzelfsprekend is?

Je gaat naar huis met inspiratie en tips die je direct toe kunt passen in je eigen salesorganisatie.

Interesse in deelname?
Aanmelden kan via het aanmeldformulier dat je aantreft via onderstaande button.

Deelname van leden van STEM industrial Marketing Association en SMEI Sales & Marketing CircleTM, is bij hun lidmaatschap inbegrepen.

Geen lid van STEM Industrial Marketing Association of SMEI? Maar wel interesse om een keer kennis te komen maken? Geef dit dat aan op het aanmeldformulier.

Heb je al eens eerder kostenloos kennisgemaakt met de sessie van STEM of SMEI maar wil je wel deenemen? Dat kan door de kosten voor een eenmalige deelname te voldoen. Deze bedragen € 95,-- (excl. btw).

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close