STEMmingscafé #23 - waarin we ons laten verrassen door Maarten van der Boon

STEMmingscafé #23 - waarin we ons laten verrassen door Maarten van der Boon

handshake-3382503_640vrijdag 25 september 2020

Het wekelijkse STEMmingscafé is het inhoudelijke alternatief voor de VrijMiBo volgens ST@Mgast Gertjan Prins.

Met deze week weer tips van Maarten van der Boon over eenvoudiger werken met diverse ICT-programma's binnen marketing en sales. En natuurlijk weer ruimte voor discussie over andere onderwerpen. Laat je dan ook gewoon eens verrassen en kom aanwaaien.

Inhoud, gezellig en informeel
Inmiddels is het STEMmingscafé uitgegroeid tot een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen, van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakte en de nodige inhoud.

Voor wie
Het mooie van het STEMmingscafé is: deelname is kosteloos en je hoeft er zelfs geen lid voor te zijn van STEM Industrial Marketing Association. Maar wel een beetje feeling hebben met business development, (industriële) marketing, innovatie, communicatie en sales in een technische B2B omgeving. Ongeacht of je daar:

  • direct verantwoordelijk voor bent binnen jouw organisatie;
  • de uiteindelijke eindverantwoordelijke bent op algemeen, commercieel of financieel gebied;
  • of gewoon als 'techneut' interesse in hebt.

Waar, wanneer en hoelaat?
Het STEMmingscafé is iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30. Online via Teams.

Leden van STEM en deelnemers ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen lid en nog niet eerder deelgenomen? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

We stellen het op prijs als je vooraf via de button 'aanmelden' laat weten dat je komt aanwaaien. 

PS. Wil je eerst nog eens lezen hoe deelnemers het STEMmingscafé ervaren wat er zoal besproken is de afgelopen weken? Lees dan hier de reacties van deelnemers

 

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close